مقایسه ورودی و خروجی‌های پرسپولیس؛ تقویت قابل قبول و لیست پُر

مقایسه ورودی و خروجی‌های پرسپولیس؛ تقویت قابل قبول و لیست پُر

پایگاه خبری فوتبالی - پرسپولیس لیگ 24 را باید یک بازنده مطلق لقب داد: تیمی که قهرمان لیگ برتر نشد، در سوپرجام شکست خورد، خیلی زود با جام حذفی وداع کرد و مجوز حضور در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان 2 را هم نگرفت.

به گزارش فوتبالی، از طرف دیگر، پرسپولیس در 9 دوره قبلی لیگ برتر، 7 بار قهرمان شده و هرگز دو فصل مختلف را دور از جام سپری نکرده است.

همین دو گزاره ثابت می‌کند که پرسپولیس در لیگ 25 به چیزی جز قهرمان نشدن نمی‌تواند و نباید فکر کند. درویش هم به همین دلیل، خیلی زود تیمش را در نقل و انتقالات، سر و سامان داد و بخصوص فاز هجومی قرمزها را به بهترین شکل ممکن، تقویت کرد.

پرسپولیس حالا یک مشکل جدی دارد؛ با حضور باکیچ و ابرقویی و رفتن گندوز، فهرست 20 بازیکن بزرگسال قرمزها پر است. این یعنی برای اضافه شدن سرژ اوریه و مدافع میانی مدنظر هاشمیان، باید 2 بازیکن حاضر در اردوی ترکیه خط بخورند آنهم درفاصله کمتر از 20 روز تا شروع فصل.

* پیام نیازمند به جای الکسی گندوز: برد

گندوز، دروازه‌بان بدی نبود ولی نیازمند، گلر بهتری است. قرمزها خیلی زود با جذب نیازمند، خیال‌شان را از درون دروازه راحت کردند. گندوز در لیگ 24، نشان داد بازی با پای خوبی ندارد و دوضرب گیر است. نیازمند، بازی با پای استانداری دارد و کمتر پیش آمده روی گلهای خورده مقصر باشد.

تصویر خبر

* حسین ابرقویی به جای گئورگی گولسیانی: باخت

مدافع جدید که از خیبر آمده، فصل خوبی را در لیگ 24 سپری کرد و بخصوص در بازی برگشت با استقلال در آزادی، درخشید. گولسیانی اما جزو بهترین خارجی‌های تاریخ لیگ برتر است و زننده گلهای حساسی هم برای پرسپولیس بوده (گل قهرمانی لیگ 23 و بریس دربی برگشت لیگ 22). بعید است ازنظر هزینه انجام شده برای مدافع جدید، او ارزان‌تر از مدافع گرج باشد. ابرقویی هنوز پیراهن تیمی بزرگ را به تن نکرده که بتوان کیفیتش را سنجید ولی گولسیانی در سپاهان و ذوب‌آهن و پرسپولیس، امتحانش را به خوبی پس داده بود.

* مجتبی فخریان به جای عیسی آل کثیر: مساوی

فخریان در اردوی ترکیه جزو بازیکنانی بوده که به عنوان ذخیره وارد زمین شده است. با توجه به حضور علیپور و احتمال ماندن دورسون، هر دو نفر (فخریان و آل کثیر) گزینه سوم خط حمله و ایفای نقش مهاجم مرکزی قلمداد می‌شدند. آل کثیر، تجربه بیشتری دارد و پیراهن سپاهان و پرسپولیس را به تن کرده و فخریان، حوان‌تر است و «لم» بازی در چنین تیمهایی را باید پیدا کند. احتمال سود پرسپولیس در این معامله، بیشتر از ضرر است.

* سرژ اوریه به جای ایوب العملود: مساوی

هر دو نفر، استعداد ویژه‌ای در مصدومیت دارند. العملود، شروع خوبی در پرسپولیس داشت و حتی به تراکتور در تبریز گل زد ولی سپس وارد دوران نزول و افت شد و هرگز به شرایط پایدار برنگشت. 

تصویر خبر

اوریه هم مدتهاست بازی نکرده ولی مدافعی که سابقه حضور در تاتنهام و پاریس سن ژرمن را دارد، قطعا بازیکن خوبی است.

* محمدامین کاظمیان، تیوی بیفوما، رضا شکاری و محمد عمری به جای سعید صادقی و احتمالا فرشاد احمدزاده و سعید مهری: برد

  چنین معامله‌ای، قطعا فاز هجومی پرسپولیس را تقویت خواهد کرد. 4 بازیکن ورودی در بدترین روزهای‌شان قطعا از بهترین روزهای 3 بازیکن خروجی بهتر هستند. جدایی صادقی قطعی شده و با توجه به اوضاع لیست بزرگسالان پرسپولیس، جدایی احمدزاده و مهری هم محتمل است. مثلث بیفوما (وینگر چپ)، کاظمیان (وینگر راست) و شکاری (پست 10)، انتخاب هاشمیان برای خط سوم تیمش است. درباره کیفیت، پتانسیل و استعداد عمری هم که جای تردیدی نیست.

* مارکو باکیچ به جای مسعود ریگی: مساوی

  ریگی بعد از 2 فصل بازی برای استقلال (لیگ 19 و 20) 2 فصل برای سپاهان (لیگ 21 و 22) و 2 فصل برای پرسپولیس (لیگ 23 و 24)، بالاخره قهرمانی را جشن گرفت. ریگی، بسیار ساده ولی مفید بازی می‌کند و برای ایفای نقش هافبک دفاعی جلوی مدافعان، عالی است ولی نسبت به امثال سرلک، فاز هجومی ضعیف‌تری دارد. 

تصویر خبر

باکیچ 31 ساله، هافبکی است که فصل قبل در یونان بوده و قراردادش هم تمدید نشده پس بعید است تفاوت فاحشی با ریگی داشته باشد هرچند گلزن‌تر است ولی در دفاع، کیفیت پایین‌تری دارد.

* محمدحسین صادقی به جای فرشاد فرجی: مساوی

  جذب یک پدیده جوانِ استقلالی به جای مدافعی که فصل خوبی را با پیراهن قرمز سپری کرد. صادقی در اردوی ترکیه، چندان به بازی گرفته نشد و احتمالا باید در پرسپولیس هم برای مدافع راست، تست شود. فرجی چه به عنوان مدافع راست و چه در نقش مدافع میانی، نمره قبولی گرفت و جواب داد. پتانسیل صادقی می‌تواند به کار پرسپولیس بیاید.