پایگاه خبری فوتبالی - آنتونیو نوسا، وینگر نروژی تیم لایپزیش، پس از عملکرد قابل توجهی که طی فصل گذشته داشت، حالا مورد توجه تیم های بزرگ فوتبال اروپا قرار گرفته است.
به گزارش فوتبالی، به نقل از اسپورت مدیاست، باشگاه ناپولی به آنتونیو نوسا، ستاره لایپزیش، علاقمند است و قهرمان ایتالیا، پس از منتفی شدن انتقال سایر گزینه ها، یعنی دن اندویه و آدمولا لوکمن، در حال آمادهسازی پیشنهادی به ارزش حدودا ۳۵ میلیون یورو برای جذب این بازیکن 20 ساله است؛ در حالی که پیش تر گفته شده بود نوسا یکی از گزینه های باشگاه رم نیز هست، طبق گزارش تیم تاک، علاوه بر رم، لیورپول هم به جذب پدیده بوندسلیگا علاقمند است، البته این بازیکن پلن C تیم لیورپول است و اولویت های اول و دوم قهرمان انگلیس، رودریگو از رئال مادرید و مالک فوفانا، از تیم المپیک لیون هستند؛ باشگاه لایپزیش، قیمت این بازیکن را ۳۵ میلیون یورو می داند. (معادل پیشنهاد احتمالی ناپولی)
نوسا طی اولین فصل حضورش در تیم لایپزیش، در 36 بازی که برای این تیم به میدان رفت، موفق به ثبت آمار 5 گل و 6 پاس گل شد؛ این بازیکن پس از درخشش در لیگ بلژیک، تابستان گذشته با قراردادی به ارزش 21 میلیون یورو، از کلوب بروخه به لایپزیش پیوسته بود.