پایگاه خبری فوتبالی - کلودیو اچوری، ستاره 19 ساله و آرژانتینی باشگاه منچسترسیتی، از نیم فصل دوم فصل گذشته که به تیم گواردیولا اضافه شد، تنها 64 دقیقه برای سیتیزن ها به میدان رفته و حالا، ممکن است شهر منچستر را ترک کند.
به گزارش فوتبالی، اخیرا نشریه اسپانیایی آ اس، اعلام کرد کلودیو اچوری، ستاره آرژانتینی منچسترسیتی، با پیشنهاد تیم رم از ایتالیا موافقت کرده و فردریک ماسارا، مدیر ورزشی رم هم تلاش میکند تا او را با قراردادی قرضی، همراه با یک بند خرید معقول، به پایتخت ایتالیا منتقل کند، اما باشگاه منچسترسیتی، تنها با یک قرارداد قرضی، بدون بند خرید موافقت خواهد کرد.
فابریتزیو رومانو هم این خبر را تایید کرده و طبق گزارش این خبرنگار مطرح فوتبال اروپا، منچسترسیتی تمایلی به قرض دادن اچوری به باشگاه بزرگی مانند رم ندارد، زیرا میترسد که او با توجه به سطح رقابت بالا، نتواند به خوبی پیشرفت کند؛ اولویت باشگاه انگلیسی، قرض دادن اچوری به خیرونا (یکی از تیم های گروه مالکان سیتی) است، اما خود بازیکن و از او بیشتر، مدیر برنامههایش، تیم های بزرگتری را ترجیح می دهند، درست مانند رم؛ اچوری بازیکنی است که رم به دنبالش می گردد، اگر او یک وینگر چپ نبوده، ولی همان ویژگیهای مدنظر گاسپرینی برای یک وینگر چپ را خواهد داشت.