گلزنی کوشکی در 4 بازی از 5 بازی؛ او تنها دلخوشی این روزهای استقلال است

گلزنی کوشکی در 4 بازی از 5 بازی؛ او تنها دلخوشی این روزهای استقلال است

پایگاه خبری فوتبالی- درخشش کوشکی در اردوی ترکیه از معدود اتفاقات خوب این روزها در باشگاه استقلال است.

به گزارش فوتبالی، امروز در آخرین بازی تدارکاتی استقلال در اردوی ترکیه، این تیم با یک گل لوسیل قطر را شکست داد. تک گل این دیدار را علیرضا کوشکی روی یک کار ترکیبی و پاس رامین رضاییان در دقیقه ۴۰ به ثمر رساند.

به این ترتیب استقلال در 5 بازی تدارکاتی خود در ترکیه، 3 پیروزی، یک تساوی و یک شکست را ثبت کرد. نکته مثبت نتایج استقلال در این اردو، گل زدن در تمام بازی‌ها بود. البته آبی‌ها در 4 بازی از 5 بازی گل خوردند و فقط در بازی امروز مقابل لوسیل دروازه‌شان را بسته نگه داشتند.

اما در روزهایی که استقلالی‌ها بدترین دوران خود را از لحاظ مدیریتی می‌گذرانند و نگران آینده تیم‌شان هستند، یک اتفاق خوب، کمی از این نگرانی‌ها کاسته است. این اتفاق خوب، درخشش علیرضا کوشکی است. 

کوشکی 25 ساله، در 4 بازی از بازی استقلال در اردوی ترکیه موفق به گلزنی شد. او فقط در باز کردن دروازه سپاهان ناکام بود اما توانست دروازه الحسین اردن، قوجاایلی ترکیه، الوعب قطر و لوسیل قطر را باز کند. استقلال در این اردو 7 گل زد که سهم کوشکی 4 گل بود، یعنی بیش از 50 درصد گل‌ها! با درخشش کوشکی و آمادگی فوق‌العاده‌ای که او در اردوی ترکیه از خود نشان داد، استقلالی‌ها امیدوارند بخشی از مشکل خط حمله تیم‌شان در فصل آینده حل شود.

کوشکی فصل گذشته شروع بدی در استقلال داشت و آنقدر ضعیف و پراشتباه ظاهر شد که در فصل نقل و انتقالات نیم‌فصل تا آستانه خروج از استقلال رفت اما در نهایت ماندنی شد و ناگهان در یک بازی بزرگ، سرنوشت خودش را عوض کرد.

در بازی آخر مرحله گروهی لیگ نخبگان مقابل الریان قطر، کوشکی مثل همیشه خوب شروع نکرد و یک نیمه بد را پشت سر گذاشت اما در نیمه دوم یک گل دیدنی زد و یک پاس گل داد و نقش اول را در صعود استقلال به مرحله بعد ایفا کرد.

او در بازی‌های بعد هم به درخشش خود ادامه داد و بهترین بازیکن استقلال تا پایان فصل بود و حالا در اردوی ترکیه هم نشان داده که آماده است و ساپینتو می‌تواند روی او حساب ویژه‌ای باز کند.