همه مسابقات لیگ برتر با استفاده از VAR برگزار می‌شود

همه مسابقات لیگ برتر با استفاده از VAR برگزار می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- رییس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال وعده داد که در فصل پیش رو همه مسابقات لیگ برتر با استفاده از سیستم VAR برگزار خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، فصل گذشته اولین فصلی بود که سیستم VAR در فوتبال ایران به شکلی گسترده مورد استفاده قرار گرفت. البته یک فصل قبل‌تر هم دو بازی دربیِ تهران با استفاده از سیستم VAR برگزار شد اما فقط محدود به همان دو بازی بود. 

در لیگ بیست و چهارم اما سعی شد اغلب مسابقات با استفاده از این سیستم برگزار شود. هر چند به دلیل کمبود دستگاه‌ها امکان استفاده از این سیستم برخی از مسابقات وجود نداشت و البته همین مساله حاشیه‌ها و جنجال‌های زیادی درست کرد.

برخی باشگاه‌ها که برخی از مسابقات‌شان بدون استفاده از این سیستم برگزار شد به داوری‌های اشتباه و نبود سیستم VAR اعتراض داشتند که البته حق هم با آنها بود. چون عدالت حکم می‌کند همه مسابقات در شرایط یکسان برگزار شود.

حالا دانیال مرادی رییس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال یک خبر خوب داده است. مرادی دیشب در برنامه فوتبال برتر از خرید 4 دستگاه جدید VAR خبر داد و به این ترتیب می‌شود امیدوار بود که همه مسابقات فصل آینده با استفاده از سیستم VAR برگزار شود.

مرادی گفت: «با پیگیری‌های آقای تاج قرار شده 4 دستگاه جدید VAR هم وارد شود. این دستگاه‌ها خریداری شده و به مجموعه سیستم‌های موجود اضافه خواهد شد. ما دو دستگاه فیکس و ثابت برای باشگاه‌های سپاهان و گل گهر داریم که توسط این باشگاه‌ها خریداری شده است. 4 دستگاه دیگر هم داشتیم که یکی از آنها برای آموزش استفاده می‌‌شود و البته اگر نیاز بود در مسابقات هم استفاده خواهد شد. با 4 دستگاه جدید و به جز دو دستگاه سپاهان و گل گهر، در مجموع 7 دستگاه خواهیم داشت. ما قبلا تصور می‌کردیم برای فصل جدید در هر هفته 6 بازی را با VAR برگزار خواهیم کرد اما حالا می‌توانیم ادعا کنیم که قادریم هر 8 بازی هفته را می‌توانیم با این سیستم برگزار کنیم. ما نیروی انسانی مورد نیاز را هم آموزش داده‌ایم و در این زمینه هم مشکلی نداریم.»