اوریه هنوز آماده نیست؛ تعویض زودهنگام برابر آلومینیوم!

اوریه هنوز آماده نیست؛ تعویض زودهنگام برابر آلومینیوم!

پایگاه خبری فوتبالی- سرژ اوریه هنوز از لحاظ بدنی به اوج آمادگی نرسیده و برای 90 دقیقه آماده نیست.

به گزارش فوتبالی، سرژ اوریه قطعا یکی از بزرگ‌ترین خریدهای خارجی تاریخ فوتبال ایران است؛ بازیکنی که سابقه حضور در تاتنهام و پاریس سن‌ژرمن را دارد و قطعا به کارنامه این بازیکن می‌توان نمره قبولی داد. اوریه اما از لحاظ بدنی نسبت به سایر بازیکنان پرسپولیس عقب است و وحید هاشمیان هم متوجه این موضوع شده است.

سرژ اوریه هنوز آماده حضور در ترکیب اصلی قرمزهای تهران نیست و روز گذشته در مصاف با آلومینیوم اراک، زودتر از سایر بازیکن‌ها تعویض شد و جای خود را به یعقوب براجعه داد. اوریه البته تا سه هفته دیگر به شکل کامل آماده خواهد شد و می‌توان برای 90 دقیقه روی او حساب باز کرد اما قطعا در هفته‌های ابتدایی یا نیمکت‌نشین خواهد بود و یا حدود 60 دقیقه بازی می‌کند و سپس جای خود را به براجعه می‌دهد.

وحید هاشمیان برای فصل آتی لیگ برتر برنامه‌های زیادی برای اوریه دارد و بر این باور است که سمت راست پرسپولیس با اوریه و امین کاظمیان یا اوریه و اورونوف بسیار زهردار خواهد بود. باید دید سرژ اوریه در پرسپولیس چه عملکردی را از خود به جا خواهد گذاشت و آیا می‌تواند مانند دوران تاتنهام و پاریس سن‌ژرمن باشد یا نه.