پایگاه خبری فوتبالی - لوئیز انریکه، سرمربی پاریسنژرمن، فاش کرد که در سال ۲۰۲۳ پیشنهاد هدایت تاتنهام هاتسپر را دریافت کرده بود. پس از ناکامی در جذب این مربی اسپانیایی، تاتنهام در نهایت آنژه پوستکوغلو را بهعنوان جانشین دائمی آنتونیو کونته منصوب کرد. مربی استرالیایی توانست تیم را به قهرمانی لیگ اروپا برساند، اما اندکی پس از این موفقیت از سمت خود برکنار شد.
به گزارش فوتبالی، انریکه از دسامبر ۲۰۲۲ و پس از حذف تیم ملی اسپانیا توسط مراکش در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی، بدون تیم بود. شش ماه بعد، او هدایت پاریسنژرمن را پذیرفت و سرانجام در دومین فصل حضورش به موفقیت رسید و برای دومین بار در دوران مربیگری خود سهگانه قهرمانی را کسب کرد که شامل نخستین قهرمانی تاریخ باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا نیز میشد.
در همان زمانی که انریکه تصمیم گرفت به غولهای فرانسوی بپیوندد، تاتنهام به دنبال جانشین دائمی کونته بود و در نهایت سرمربی پیشین سلتیک، آنژه پوستکوغلو، را استخدام کرد. این مربی استرالیایی در دومین فصلش قهرمان لیگ اروپا شد اما با وجود این موفقیت، اخراج شد و توماس فرانک جایگزین او شد.
انریکه پیش از دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل تاتنهام در روز چهارشنبه، تأیید کرد که این باشگاه انگلیسی به او پیشنهاد داده بود. او در گفتوگو با خبرنگاران گفت: «در شش ماه پایانی پیش از آمدنم به پاریس، گزینههایی وجود داشت و تاتنهام یکی از آنها بود.»
پاریسنژرمن پس از آغاز رسمی فصل جدید با دیدار سوپرکاپ اروپا در اواسط هفته، نخستین بازی خود در لیگ ۱ فرانسه را روز ۱۷ اوت برابر نانت انجام خواهد داد.