تبعات شکست در سوپرجام؛ استقلال علاوه بر وینگر، یک مدافع میانی هم می‌خواهد

تبعات شکست در سوپرجام؛ استقلال علاوه بر وینگر، یک مدافع میانی هم می‌خواهد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال به دنبال جذب یک مدافع میانی و یک وینگر خارجی است.

به گزارش فوتبالی، بازی سوپرجام و شکست استقلال در برابر تراکتور نشان داد که تیم ریکاردو ساپینتو هنوز کامل نیست و در چند پست نیاز به بازیکن جدید دارد. از سوی دیگر در روزهای گذشته مدیران استقلال اعلام کرده بودند که هنوز پروژه جذب بازیکن در این باشگاه متوقف نشده است.

امروز پژمان ماندگاری مدیر روابط عمومی استقلال درباره وضعیت خرید بازیکنان جدید توضیح داد. او در مصاحبه تلفنی با یک برنامه تلویزیونی گفت: «با چند بازیکن صحبت‌هایی شده است. یک مدافع میانی و یک وینگر می‌خواهیم که با آنها مذاکراتی کرده‌ایم و منتظر مشخص شدن نتیجه هستیم. البته آشورماتوف چند هفته دیگر می‌تواند به تیم برگردد اما ما چون باید در چند جام بازی کنیم و نیاز به بازیکنان بیشتری داریم، در این پست بازیکن جذب خواهیم کرد.»

با صحبت‌های ماندگاری این طور به نظر می‌رسد که جذب موسی جنپو وینگر مالیایی تا حدودی قطعی شده است. البته ظاهرا یاسر آسانی هم ظرف امروز و فردا به ایران خواهد آمد و با تشخیص ساپینتو می‌تواند از هفته‌های آتی برای استقلال به میدان برود.

اما اتفاق تازه در نقل و انتقالات، مذاکره برای جذب یک مدافع میانی است. در روزهای گذشته هیچ خبر یا نشانه‌ای از احتمال جذب مدافع میانی در اردوی استقلال نبود. البته که با مصدومیت رستم آشورماتوف نیاز به جذب یک مدافع میانی احساس می‌شد. 

ولی احتمالا چیزی که باعث شده این موضوع جدی تر از قبل دنبال شود، اتفاقات بازی سوپرجام مقابل تراکتور است. در این بازی استقلال دو گل خورد که هر دو روی اشتباهات عجیب مدافعان میانی‌اش یعنی آرمین سهرابیان و سامان فلاح به ثمر رسید. با این دو گل احتمالا کادر فنی استقلال بیشتر از قبل نیاز به جذب یک مدافع را احساس کرده و همین باعث شده تا مدیران باشگاه جدی‌تر از قبل پیگیر جذب یک بازیکن در این پست باشند.»