شوخی وین رونی با شماره پیراهن گریلیش در اورتون

شوخی وین رونی با شماره پیراهن گریلیش در اورتون

پایگاه خبری فوتبالی - جک گریلیش که پیش‌تر هم در استون ویلا و هم در منچسترسیتی با پیراهن شماره ۱۰ شناخته می‌شد، پس از پیوستن به اورتون تصمیم گرفت شماره ۱۸ را انتخاب کند؛ تصمیمی که به گفته خودش ریشه در علاقه دوران کودکی‌اش دارد.

به گزارش فوتبالی ، از آنجا که شماره ۱۰ در حال حاضر در اختیار ایلیمان اندیایه است، گریلیش این بار شماره‌ای را برگزید که به دو اسطوره انگلیسی مورد علاقه‌اش، وین رونی و پل گاسکویین، تعلق داشته است.

گریلیش توضیح داد: «به محض اینکه فهمیدم انتقال قطعی می‌شود، بررسی کردم و دیدم شماره ۱۸ خالی است. برای من ایده‌آل بود چون هر دو بازیکنی که همیشه تحسین‌شان کرده‌ام، این شماره را در اورتون پوشیده‌اند.»

رونی شماره ۱۸ را در نوجوانی و زمانی که گل معروفش را مقابل آرسنال به ثمر رساند، به تن داشت. پیش از او نیز گاسکویین در دو فصل درخشانش در این باشگاه با همین شماره بازی کرده بود. حتی فیل نویل هم مدتی شماره ۱۸ را در مرسی‌ساید بر تن کرد؛ موضوعی که رونی با خنده در برنامه زنده Match of the Day یادآوری کرد.

وقتی مجری برنامه به شوخی گفت که گریلیش این موضوع را سر یک ناهار یکشنبه با او مطرح کرده، رونی با لبخند پاسخ داد: «بله، در واقع به شوخی درباره شماره ۱۸ حرف زدیم… متأسفانه فیل نویل هم این شماره را پوشیده بود!»

رونی در ادامه افزود: «جک بازیکنی فوق‌العاده است و این فرصت را دارد که به یکی از مهره‌های کلیدی اورتون تبدیل شود، تیم را به جایگاه واقعی‌اش برگرداند و جایگاهش را در برنامه‌های توماس توخل دوباره به دست بیاورد.»