جاه‌طلبی ناتینگهام فارست در نقل و انتقالات تابستانی

جاه‌طلبی ناتینگهام فارست در نقل و انتقالات تابستانی

پایگاه خبری فوتبالی - ناتینگهام فارست در حال برنامه‌ریزی برای تقویت بیشتر تیم خود در پنجره نقل و انتقالات تابستانی 2025 است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از فابریزیو رومانو، ناتینگهام فارست در حال مذاکره با یوونتوس برای جذب داگلاس لوئیز، هافبک 27 ساله برزیلی است که پیش‌تر در استون ویلا درخشیده بود. منابع متعددی گزارش داده‌اند که فارست در حال پیشرفت در این مذاکرات است، اما هنوز اختلافاتی بر سر مبلغ و ساختار انتقال وجود دارد.

لوئیز که در تابستان 2024 با مبلغ حدود 50 میلیون یورو از استون ویلا به یوونتوس پیوست، نتوانسته در سری آ عملکرد موفقی داشته باشد. مصدومیت‌ها و عدم تطابق با سیستم تاکتیکی مربیان یوونتوس (تیاگو موتا و ایگور تودور) باعث شده که او در فهرست فروش قرار گیرد.

همچنین ناتینگهام فارست به عنوان جایگزینی برای لوئیز، مذاکرات خود را با میلان برای جذب یونس موسی، هافبک 22 ساله آمریکایی، شدت بخشیده است. در مجموع، فارست در حال حاضر در موقعیت قوی‌تری برای جذب لوئیز قرار دارد، اما مذاکرات با موسی نیز در مرحله حساسی است.

علاوه بر لوئیز و موسی، ناتینگهام فارست در حال پیگیری چند بازیکن دیگر هم است. فارست در آستانه نهایی کردن انتقال آرنو کالیموئندو (مهاجم)، جیمز مک آتی (هافبک) و عمری هاچینسون (وینگر) است. این نشان‌دهنده جاه‌طلبی فارست برای تقویت تیم در راستای هدف قرار گرفتن دوباره در جمع تیم‌های مدعی کسب سهمیه اروپایی در فصل آینده است.