اختصاصی/ دورسون موقتا ماندنی شد؛ خبری از توافق با گزینه جدید نیست!

اختصاصی/ دورسون موقتا ماندنی شد؛ خبری از توافق با گزینه جدید نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- سردار دورسون فعلا به کار خود در جمع شاگردان وحید هاشمیان ادامه می‌دهد.

به گزارش فوتبالی، مدیران پرسپولیس مدتی است طبق دستور وحید هاشمیان به‌دنبال فسخ قرارداد سردار دورسون هستند اما بازیکن ترکیه‌ای تا این لحظه برای جدایی به توافق نرسیده و همین موضوع کار را برای رضا درویش سخت کرده است. مدیرعامل پرسپولیس ابتدا قصد داشت تمام مطالبات فصل گذشته دورسون را به این بازیکن پرداخت کند که با مخالفت مهاجم ترکیه‌ای مواجه شد. سردار دورسون تاکید کرد تنها در صورتی حاضر به جدایی می‌شود که نه‌تنها تمام مطالبات فصل گذشته پرداخت شود بلکه نصف قرارداد خود (۳۵۰ هزار دلار) برای فصل آتی لیگ برتر هم دریافت کند.

مدیران پرسپولیس هم پس از اینکه متوجه موضع دورسون شدند، تصمیم گرفتند ابتدا جانشین او را پیدا کنند و سپس قرارداد این بازیکن فسخ شود. هاشمیان طی یک‌هفته اخیر چندین گزینه را به مدیریت باشگاه پرسپولیس معرفی کرده اما تمامی گزینه‌ها بنا به دلایلی پیشنهاد پرسپولیس را رد کردند.

باتوجه به اتفاقات رخ داده و به سرانجام نرسیون مذاکرات با بازیکنان جدید، حالا ادامه همکاری با سردار دورسون وجود دارد چراکه این بازیکن ترکیه‌ای پیشنهاد چشم‌گیری برای فصل آینده ندارد و ترجیح می‌دهد کار خود را در جمع قرمزهای تهران دنبال کند. گفتنی است هر زمان که جذب مهاجم خارجی نهایی شود، فسخ قرارداد دورسون در دستور کار قرار می‌گیرد اما تا این لحظه، مهاجم ترکیه‌ای موقتا در جمع شاگردان وحید هاشمیان ماندنی شده است.