نگاه مرگبار آموریم به خبرنگار در دفاع از سنگربان منچستریونایتد

نگاه مرگبار آموریم به خبرنگار در دفاع از سنگربان منچستریونایتد

پایگاه خبری فوتبالی - روبن آموریم، پس از اشتباه از آلتای بایندیر که منجر به پیروزی آرسنال برابر منچستریونایتد شد، به شدت از سنگربان تیمش دفاع کرد. 

به گزارش فوتبالی، اشتباه بایندیر برای شیاطین سرخ گران تمام شد، چراکه یونایتد پرتلاش آموریم، در نهایت با نتیجه یک بر صفر مقابل آرسنال شکست خورد. این اشتباه باعث شد تا پرسشی درباره تام هیتون، دروازه‌بان سوم یونایتد، مطرح شود؛ بازیکنی که آخرین حضور رسمی‌اش در ترکیب یونایتد، به جام اتحادیه ۲۳-۲۰۲۲ بازمی‌گردد، زمانی که شیاطین سرخ موفق به کسب قهرمانی در آن رقابت شدند.

بایندیر در دقیقه ۱۳ بازی روی یک کرنر دچار اشتباهی فاحش شد و نتوانست توپی ساده را دفع کند تا در نهایت کالافیوری یک موقعیت آسان را تبدیل به گل کند. این لحظه سرنوشت‌ساز مسابقه بود، چراکه شاگردان آموریم هرچه تلاش کردند نتوانستند گل تساوی را به ثمر برسانند و شروع فصل جدید لیگ جزیره برایشان با شکست همراه شد.

وقتی از آموریم پرسیده شد آیا پس از اینکه بایندیر بار دیگر از روی کرنر گل خورد؛ مشابه اتفاقی که فصل گذشته در جام اتحادیه مقابل تاتنهام رخ داده بود، به استفاده از هیتون فکر کرده، با نگاهی خشمناک خطاب به خبرنگار پاسخ داد: 

"بدون VAR. با VAR، آن گل (مقابل تاتنهام) خطا محسوب می‌شد و بعد در بازی بعد چه شد؟ مقابل آرسنال. چه کسی پنالتی گرفت؟ چه کسی بازی را نجات داد؟"

این سرمربی ۴۰ ساله افزود: 

"اگر به توپ نگاه کنید، [حریف] در کرنرها اجازه دارد کارهای زیادی انجام دهد. ما هم باید همین کار را بکنیم اما وقتی شما این‌طور با دست بازیکنان را عقب می‌زنید، دروازه‌بان باید بتواند از دست‌هایش برای گرفتن توپ استفاده کند، نه برای هل دادن بازیکنان. او انتخاب کرد بازیکنان را هل بدهد و اجازه دهد توپ عبور کند اما باز هم می‌گویم، قوانین این را می‌گوید. اگر چنین چیزی مجاز است، ما هم باید همین کار را انجام دهیم."