ستاره آرژانتینی گالاتاسرای با گل برگشت

ستاره آرژانتینی گالاتاسرای با گل برگشت

پایگاه خبری فوتبالی - مائورو ایکاردی پس از ماه‌ها غیبت به دلیل پارگی رباط صلیبی، بازگشت باشکوهی به زمین مسابقه داشت و موفق شد دوباره برای گالاتاسرای گلزنی کند.

به گزارش فوتبالی ، این مهاجم آرژانتینی در هفته نخست سوپرلیگ ترکیه، در پیروزی ۳-۰ تیمش مقابل فاتح کاراگومروک نقش مهمی ایفا کرد و بعد از بازی احساساتش را با رسانه‌ها در میان گذاشت.

او با خوشحالی گفت: «خیلی راضی هستم. دوران دشواری را پشت سر گذاشتم و مدت زیادی از فوتبال دور بودم. با تلاش فراوان و حمایت کادر پزشکی توانستم دوباره آماده شوم. تصمیم گرفته بودیم آرام‌آرام به میادین برگردم و خوشحالم که با یک گل توانستم سهمی در موفقیت تیم داشته باشم. هدفم این است که ذهنیت برنده خود را حفظ کنم و در طول فصل به تیم کمک کنم. از لوکاس هم بابت پاس گلی که داد تشکر می‌کنم.»

ایکاردی همچنین از دریافت بازوبند کاپیتانی سخن گفت: «این لحظه‌ای خاص بود. گرفتن بازوبند از موسلرا برایم افتخار بزرگی است. او یکی از نمادهای گالاتاسرای است. من روی بازوبند نام خانواده و همسرم را هم حک کرده‌ام؛ کسانی که در سخت‌ترین روزها کنارم بودند و مرا حمایت کردند. امروز هم به لطف آن‌ها روز ویژه‌ای رقم خورد.»

او در پایان درباره رابطه عمیقش با هواداران اظهار داشت: «بازی مقابل هوادارانمان یک امتیاز بزرگ است. آن‌ها در سه سال اخیر همیشه پشتیبان من بوده‌اند و عشقشان به من انگیزه مضاعف می‌دهد. حالا وظیفه ما این است که با کسب پیروزی‌های بیشتر و فتح جام‌ها، محبتشان را جبران کنیم. من تمام توانم را برای رسیدن به این هدف به کار خواهم گرفت.»