قاب ویژه؛ ناراحتی وحید از نتیجه پرسپولیس با وحید!

قاب ویژه؛ ناراحتی وحید از نتیجه پرسپولیس با وحید!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس اولین بازی‌اش در فصل جدید لیگ برتر را در حالی انجام داد که وحید امیری به دلیلی جز مصدومیت و محرومیت در لیست تیمش نبود.

به گزارش فوتبالی، اولین بازی رسمی پرسپولیس با هدایت وحید هاشمیان با نتیجه مطلوبی تمام نشد و پرسپولیس در بازی خانگی مقابل فجر سپاسی در حالی که با یک گل عقب افتاده بود با گل دقیقه 3+90 از شکست گریخت.

این نتیجه نارضایتی هواداران پرسپولیس را به دنبال داشت. چرا که آنها توقع داشتند تیم‌شان بتواند تیمی را مهمان تازه لیگ برتر است به راحتی شکست بدهد. اما نه تنها نتیجه بلکه نوع نمایش پرسپولیس در این بازی راضی‌کننده نبود.

بازی پرسپولیس مقابل فجر سپاسی چند مهمان ویژه هم داشت که از جایگاه ویژه ورزشگاه شهر قدس این مسابقه را تماشا می‌کردند. یکی از این مهمان‌ها وحید امیری بود که روزهای عجیب و غریبی را در این تیم پشت سر می‌گذارد.

امیری وقتی که اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس بود در لیست مازاد این سرمربی قرار گرفت اما در نهایت و بعد از جلسه مدیران باشگاه با سرمربی ترکیه‌ای، قرارداد امیری تمدید شد. بعد از رفتن کارتال و آمدن وحید هاشمیان دیگر کسی فکر نمی‌کرد امیری مازاد شود. چرا که قرارداد او تمدید شده بود.

اما حالا دیگر همه می‌دانند که هاشمیان نظر مثبتی روی امیری ندارد. هاشمیان در نشست خبری قبل از مسابقه درباره امیری گفته بود: «آقای امیری را بسیار دوست دارم و از نظر فنی هم بازیکن خوبی است 

اما برخی مواقع باید برای منافع تیم تصمیم بگیریم. به خصوص اینکه محدودیت لیست و زمان داریم. تصمیمات شخصی نیست و بازیکنانی هم که گرفتیم تصمیمات من بوده است.»

برداشت‌ها از این جملات هاشمیان تقریبا یکسان است. به نظر خیلی‌ها این جملات نشان می‌دهد هاشمیان از وحید امیری عبور کرده است و حتی اگر امیری در پرسپولیس بماند هم هاشمیان از او استفاده نخواهد کرد.

امیری دیشب تقریبا در تمام طول مسابقه با نگا‌ه‌هایی ناراحت و نگران بازی همبازیانش را تماشا کرد. چرا که پرسپولیس از دقیقه 13 به بعد از حریفش عقب بود و در وقت‌های تلف شده توانست به گل تساوی برسد.

حالا همه منتظرند ببینند برای امیری چه اتفاقی می‌افتد. او در پرسپولیس می‌ماند یا از این تیم می‌رود. شاید هم این عکس یکی از آخرین تصاویر از امیری باشد که در زمان عضویت او در پرسپولیس ثبت شده است.