پایگاه خبری فوتبالی - محمد صلاح، ستاره مصری لیورپول، پس از کسب عنوان بهترین بازیکن فصل لیگ برتر انگلیس از نگاه اتحادیه بازیکنان حرفهای (PFA) ابراز خوشحالی کرد و این موفقیت را یکی از مهمترین لحظات دوران حرفهای خود دانست.
به گزارش فوتبالی ، صلاح با ثبت ۳۴ گل و ۲۳ پاس گل در ۵۲ مسابقه در تمامی رقابتها، فصلی شگفتانگیز را پشت سر گذاشت. او با این دستاورد برای سومین بار جایزه بازیکن سال PFA را به دست آورد و به اولین بازیکن تاریخ تبدیل شد که سه بار چنین افتخاری کسب کرده است. همچنین، ۱۸ پاس گل او در لیگ برتر تنها توسط دو ستاره تاریخ این رقابتها پشت سر گذاشته شده است؛ کوین دیبروینه و تیری آنری.
لحظه دریافت جایزه از دستان یان راش، اسطوره و بهترین گلزن تاریخ لیورپول، برای هواداران باشگاه بسیار خاطرهانگیز بود. صلاح در سخنرانی کوتاهش مسیر پر فراز و نشیب خود را مرور کرد و گفت: «احساس فوقالعادهای دارم. ۱۰ سال پیش در چلسی موفق نبودم و آن دوران همیشه در ذهنم بود. اما امروز به عنوان پسری از مصر که به بالاترین سطح فوتبال جهان رسیده و تاریخساز شده، افتخار میکنم.»
او در ادامه به عملکرد لیورپول در فصل گذشته اشاره کرد: «فکر میکنم این بهترین فصل من در لیورپول و شاید کل دوران فوتبالم بود. قهرمانی در لیگ برتر لحظهای خاص برای من و هواداران بود. همیشه انگیزه دارم که بیشتر بخواهم و عطش موفقیت را حفظ کنم.»
صلاح اکنون نه تنها بهعنوان نماد فوتبال مصر، بلکه بهعنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر شناخته میشود.