دوناروما در یک‌قدمی پیوستن به تیم گواردیولا

دوناروما در یک‌قدمی پیوستن به تیم گواردیولا

پایگاه خبری فوتبالی - مذاکرات میان منچسترسیتی و پاری‌سن‌ژرمن برای انتقال جانلوییجی دوناروما، سنگربان ایتالیایی، به شکل رسمی آغاز شده و طی ۴۸ ساعت گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است.

به گزارش فوتبالی ، مدیران دو باشگاه مستقیماً بر سر مبلغ انتقال وارد گفتگو شده‌اند و احتمال دارد این معامله به یکی از مهم‌ترین جابجایی‌های تابستانی فوتبال اروپا تبدیل شود.

در حالی که پاری‌سن‌ژرمن برای فروش دروازه‌بان خود رقمی در حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون یورو در نظر گرفته، منچسترسیتی به‌طور شفاف اعلام کرده حاضر نیست چنین مبلغی را پرداخت کند. با این وجود، گمان می‌رود توافق نهایی در نقطه‌ای میانی حاصل شود، چرا که باشگاه پاریسی با فروش دوناروما می‌تواند از پرداخت دستمزد سنگین او رهایی یابد و در عین حال مانع خروج رایگانش در آینده نزدیک شود.

از سوی دیگر، منچسترسیتی در حال مذاکره برای فروش ادرسون به گالاتاسرای است؛ پیشنهادی که تاکنون بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون یورو بوده اما هنوز با خواسته‌های مالی این باشگاه انگلیسی فاصله دارد. همین موضوع باعث شده که باشگاه انگلیسی تلاش کند هرچه سریع‌تر تکلیف خط دروازه خود را مشخص کند.

دو هفته پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی برای هر دو باشگاه تعیین‌کننده خواهد بود. منابع نزدیک به باشگاه انگلیسی تأکید می‌کنند که پپ گواردیولا به‌طور جدی خواهان جذب دوناروماست؛ چه با انتقال فوری در همین تابستان و چه در صورت لزوم، به صورت رایگان در پایان فصل.

این انتقال در صورت تحقق، نخستین خرید بزرگ میان دو رقیب اروپایی در سال‌های اخیر خواهد بود.