توصیه بهترین گلزن تاریخ لیگ جزیره به ایساک

توصیه بهترین گلزن تاریخ لیگ جزیره به ایساک

پایگاه خبری فوتبالی، آلن شیرر، اسطوره نیوکاسل، به الکساندر ایساک توصیه کرده است که به دلیل به‌هم‌ریختگی وحشتناکی که در ماجرای جدایی اش از نیوکاسل ایجاد شده، فورا مدیر برنامه‌هایش را اخراج کند.

به گزارش فوتبالی، ایساک و تیم مدیریتی‌اش، آشکارا نشان داده‌اند که این مهاجم پس از سه سال حضور در شمال شرق انگلیس، قصد جدایی از نیوکاسل را دارد و قهرمان لیگ برتر، لیورپول، مقصد اصلی اوست اما اوضاع خیلی زود به یک گره نقل و انتقالاتی بزرگ تبدیل شد؛ چرا که نیوکاسل پیشنهاد ابتدایی ۱۱۰ میلیون پوندی لیورپول را رد کرد و ایساک، باشگاه را به زیر پا گذاشتن وعده‌ها و خیانت به اعتمادش متهم کرد.

ساعاتی بعد در روز سه‌شنبه، نیوکاسل با انتشار بیانیه‌ای ادعای ایساک مبنی بر دریافت تضمین برای جدایی به مقصد یک رقیب مستقیم را رد کرد. این بازیکن سوئدی در اردوی پیش‌فصل تیم حضور نداشت و در بازی افتتاحیه برابر استون‌ویلا هم به میدان نرفت اما ادی هاو تاکید کرده است که هر زمان ایساک آماده بازگشت باشد، دوباره در تیم پذیرفته خواهد شد.

گزارش‌ها حاکی از این است که لیورپول حاضر است مبلغ پیشنهادی خود را تا ۱۳۰ میلیون پوند افزایش دهد اما مدیران نیوکاسل همچنان روی رقم ۱۵۰ میلیون پوند برای فروش این مهاجم اصرار دارند.

شیرر در گفت‌وگوی اخیرش درباره این حاشیه‌ها اظهار داشت: 

"خدای من، مدیر برنامه‌اش واقعا چه افتضاحی درست کرده است. اگر جای او بودم، فورا مدیر برنامه‌ام را می‌آوردم داخل اتاق و همان لحظه اخراجش می‌کردم. او قرار بوده به ایساک مشاوره بدهد که قراردادی شش‌ساله را امضا کند، بدون بند فسخ؟ این مضحک است. اینکه در فوتبال به حرف کسی که گفته می‌توانی در آخر فصل جدا شوی بسنده کنی، واقعا غیرمنطقی است."

شیرر تاکید کرد که ایساک و تیمش روش درستی در پیش نگرفته‌اند و باید هنگام امضای قرارداد جدید در سال ۲۰۲۲، بندی برای فسخ قرارداد در آن لحاظ می‌کردند. او افزود:

 "الکساندر ایساک مشاوره بدی دریافت می‌کند. این راه درستی برای انجام کارها نیست. نیوکاسل هم بیانیه داده که هیچ وعده‌ای شکسته نشده یا اصلا وعده‌ای داده نشده است. همیشه گفته‌ام دو طرف در هر ماجرا وجود دارد اما نظر من تغییر نکرده؛ او روش درستی را انتخاب نکرده است. می‌فهمم که او می‌خواهد به باشگاه بزرگی مثل لیورپول برود، درک می‌کنم که آن‌ها مرتبا برای کسب جام‌ها رقابت می‌کنند اما باید بپرسیم چه کسی به او وعده داده؟ چه چیزی وعده داده‌اند؟ کی وعده داده‌اند؟ نیوکاسل کاملا این موضوع را تکذیب کرده است. سوال دیگر این است که چه کسی به او مشاوره می‌دهد؟ او قرارداد شش‌ساله‌اش را بدون بند جدایی امضا کرده است. این تصمیم او و مدیر برنامه‌اش بوده است. اگر قرار بود زودتر از قرارداد از باشگاه جدا شود، آن زمان موقعیت خیلی بهتری برای مذاکره داشتند و می‌توانستند بند فسخ بگذارند. در نهایت همه‌چیز به این برمی‌گردد که او مشاوره بدی گرفته و مسیر اشتباهی را انتخاب کرده است."