ایساک جایگاهش را در بین بازیکنان نیوکاسل از دست داده است؟

ایساک جایگاهش را در بین بازیکنان نیوکاسل از دست داده است؟

پایگاه خبری فوتبالی - جوئلینتون، ستاره نیوکاسل، موضع خود را در قبال رفتار الکساندر ایساک روشن کرده و با لایک کردن پستی در شبکه‌های اجتماعی که از مسیر مخرب این مهاجم در تابستان جاری انتقاد می‌کرد، پیامش را به شکلی غیرمستقیم منتقل کرده است.

به گزارش فوتبالی، ایساک، ماه گذشته به مدیران نیوکاسل اطلاع داد که قصد دارد فرصت‌های جدیدی را خارج از نیوکاسل دنبال کند و اوضاع در روزها و هفته‌های اخیر بیشتر و بیشتر بحرانی شده است. لیورپول به اولویت اصلی این مهاجم ۲۵ ساله تبدیل شده؛ بازیکنی که فصل گذشته با ۲۷ گل بهترین گلزن تیمش بود. ایساک پس از انصراف از حضور در تور پیش‌فصل آسیای نیوکاسل، این روزها به تنهایی تمرین می‌کند.

سه‌شنبه شب، ایساک در پیامی جنجالی، سران نیوکاسل را به این متهم کرد که وعده‌‌شان را شکسته‌ و او را در فاصله تنها دو هفته تا پایان پنجره نقل‌ و انتقالات، گروگان گرفته‌اند. باشگاه نیز در واکنش بیانیه‌ای تند منتشر کرد و ادعاهای او را رد کرد، ضمن اینکه تاکید داشت آماده است تا بر سر راه جدایی احتمالی این بازیکن از سنت جیمز پارک بایستد.

رفتار ایساک بسیاری از هواداران نیوکاسل را خشمگین کرده و در بازی هفته گذشته برابر استون‌ویلا در ویلا پارک، شعارهای بلندی از سوی آن‌ها شنیده می‌شد که بر علیه این ستاره سوئدی شعار می‎‌دادند. حالا هم لایک جوئلینتون بر روی پستی که رفتار ایساک را مخرب خوانده بود، نشان دهنده از دست رفتن جایگاه او در ترکیب نیوکاسل و رختکن این تیم است.