پایگاه خبری فوتبالی - هرمان گرلاند، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ و مربی سابق تیم زیر ۲۱ سال آلمان، در اظهاراتی صریح در برنامه «ZDF-sportstudio»، بر لزوم حضور مانوئل نویر در دروازه تیم ملی آلمان تأکید کرد.
به گزارش فوتبالی ، این مربی ۷۱ ساله که به "ببر" ملقب است و بیش از ۲۵ سال در بایرن سابقه دارد، معتقد است که یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی، برای موفقیت آلمان باید به نویر میدان دهد.
گرلاند با بیان اینکه "نویر چند سال دیگر بازی خواهد کرد"، اظهار داشت: "اگر آلمان بخواهد چیزی به دست آورد، ناگلزمان باید بهترین را بازی دهد، و او مانوئل نویر است. با گلرهای فعلی جام نمیبریم." او به صراحت عدم اعتماد خود را به مارک آندره تراشتگن، جانشین نویر، ابراز کرد. گرلاند به شرایط حساس تراشتگن، از دست دادن جایگاهش در بارسلونا و تردیدهایی که پس از جراحی کمر درباره آیندهاش وجود دارد، اشاره کرد.
این مربی باتجربه همچنین به تحلیل وضعیت بایرن مونیخ پرداخت و سیاست نقلوانتقالات این باشگاه را "دشوار" خواند. او گفت: "اگر بخواهید همزمان قرارداد موسیالا و دیویس را تمدید کنید و حقوقها را کاهش دهید، عملاً غیرممکن است. اگر این وظیفه را به من میدادند، به اولی هوینس میگفتم که شدنی نیست."
گرلاند در ادامه، از هانسی فلیک، همکار سابق خود در مونیخ و سرمربی فعلی بارسلونا، تمجید کرد و او را از نظر حرفهای و شخصیتی "فوقالعاده" خواند. او گفت: "فلیک با همه به خوبی رفتار میکرد و به هر بازیکن توضیح میداد چرا بازی نمیکند. او در بالاترین سطح است." گرلاند با شوخی فاش کرد که فلیک او و همسرش را برای بازدید از لاماسیا به بارسلونا دعوت کرده است.
با این حال، گرلاند درباره آینده بایرن مونیخ خوشبین است و معتقد است که این تیم "مدعی اصلی قهرمانی" در لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.