پایگاه خبری فوتبالی- لحظاتی قبل از این که پرسپولیس دروازه سپاهان را باز کند مدافع جدید پرسپولیس دروازه تیمش را نجات داد.
به گزارش فوتبالی، بازی تیمهای سپاهان و پرسپولیس از هفته دوم لیگ برتر که از ساعت 19:30 در ورزشگاه نقش جهان شروع شده بود با یک گل به سود پرسپولیس به پایان رسید. گلی که علی علیپور در اواخر نیمه اول زد.
این گل درست در زمانی به ثمر رسید که سپاهان در حال اجرای حملات سنگین روی دروازه پرسپولیس بود. روی یکی از این حملات پرسپولیس از فضای خالی که در سازمان دفاعی سپاهان به وجود آمده بود استفاده کرد و گل زد.
روی این گل نقش امید عالیشاه و علی علیپور کاملا مشخص بود. عالیشاه یک پاس بینقص در عمق دفاع داد و علی علیپور بعد از چند ده متر پیشروی یک ضربه دقیق و دیدنی به گوشه دروازه زد و توپ را وارد دروازه سید حسین حسینی کرد.
اما به نظر میرسد نقش یک بازیکن دیگر روی این گل نادیده گرفته شده است. این بازیکن کسی نیست جز حسین ابرقویی مدافع وسط پرسپولیس که در این بازی جایگزین مرتضی پورعلی گنجی شد که از ناحیه بینی مصدوم است.
درست لحظاتی قبل از گل پرسپولیس، احسان حاج صفی از سمت چپ نفوذ کرد و یک پاس کاتبک به داخل محوطه جریمه پرسپولیس داد. توپ در موقعیتی مناسب زیر پای آرش رضاوند افتاد. رضاوند بدون مکث به سمت دروازه شوت زد اما ضربه خطرناک او توسط یکی از مدافعان پرسپولیس بلاک شد. بررسی صحنه آهسته نشان داد که این مدافع حسین ابرقویی بوده است.
همین توپ زیر پای محمد خدابندهلو افتاد و ضد حمله پرسپولیس را کلید زد و در نهایت تبدیل به گل علیپور شد. ضربه رضاوند به دلیل این که از فاصله نزدیک به سمت دروازه پرسپولیس زده شد بسیار خطرناک بود اما ابرقویی در بلاک کردن شوت رضاوند عالی عمل کرد.
ابرقویی همان بازیکنی است که انتقالش از خیبر خرم آباد به پرسپولیس باعث اعتراض شدید هواداران پرسپولیس شد. چون آنها معتقد بودند که پرسپولیس به مدافع بهتر و مطمئنتری نیاز دارد. اما ابرقویی در همین صحنه نشان داد قابلیتهای خوبی دارد و میتواند در آینده قابلیتهای خودش را بیشتر نشان بدهد.