پایگاه خبری فوتبالی - برونو گیمارش، ستاره نیوکاسل، معتقد است آنتونی گوردون به دلیل "میل زیاد به کمک کردن" اخراج شد.
به گزارش فوتبالی، این اتفاق در جریان شکست نیوکاسل مقابل لیورپول رخ داد. گوردون در دقایق پایانی نیمه اول، با یک تکل ناشیانه از پشت، به پای راست ویرجیل فندایک ضربه زد و باعث آسیبدیدگی کاپیتان لیورپول شد.
این خطا که در ابتدا یک کارت زرد به نظر میرسید، پس از بررسی سیستم VAR، به کارت قرمز مستقیم تبدیل شد و تیم ادی هاو را در یک نبرد دشوار قرار داد.
گوردون با درک شدت خطای خود، بلافاصله عذرخواهی کرد. این مهاجم ۲۳ ساله با انتشار یک عذرخواهی صمیمانه برای فندایک، تاکید کرد که حرکتش عمدی نبوده است.
پس از بازی، گیمارش به دفاع از همتیمیاش پرداخت و گفت که اخراج گوردون ناشی از شور و هیجان بیش از حد او بوده است. او به اسکای اسپورت گفت: "فکر میکنم او میخواست بیش از حد کمک کند. گاهی اوقات از شدت هیجان در بازی اشتباه میکنید. این اتفاق برای من هم افتاده است. ما همیشه تلاش میکنیم بهترین عملکردمان را ارائه دهیم. نویز زیادی از بیرون وجود دارد که نمیتوانیم آن را کنترل کنیم."
محرومیت گوردون او را از سه بازی بعدی نیوکاسل دور نگه میدارد. این ضربه سنگینی برای تیمی است که بدون مهاجم جدا شده خود، الکساندر ایساک، با مشکلاتی روبرو است. تیم ادی هاو در بازی بعدی خود، روز شنبه در ورزشگاه الند رود به مصاف لیدز یونایتد خواهد رفت تا اولین پیروزی فصل خود را کسب کند.