پایگاه خبری فوتبالی - پائو ویکتور، مهاجم سابق بارسلونا، تأیید کرده که تصمیم به جدایی از باشگاه کاتالان پس از ورود مارکوس رشفورد گرفت. ویکتور که پیشتر در بارسلونا عملکرد درخشانی از خود نشان داده بود، تابستان گذشته راهی اسپورتینگ براگا شد، درست همان زمانی که رشفورد به صورت قرضی از منچستریونایتد به بارسلونا پیوست.
به گزارش فوتبالی، ویکتور در گفتوگو با سایت Jijantes اظهار داشت: «در طول دوران حضورم در بارسلونا احساس بسیار خوبی داشتم و زمانی که از باشگاه جدا شدم، با محبت فراوانی بدرقه شدم. با ورود رشفورد، شرایط برای بازی کردن من در این فصل بسیار دشوار شد و به همین دلیل تصمیم گرفتم فرصت بیشتری برای پیشرفت و حضور در ترکیب اصلی را در جای دیگری پیدا کنم.»
وی در ادامه درباره رابطه خود با هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، گفت: «مربی همیشه بسیار شفاف و صریح بود و هرگاه بازی نمیکردم، نگرانی خود را نشان میداد و میپرسید حالم چطور است. من هیچ انتقادی نسبت به او ندارم و حتی پس از جدایی، برای قدردانی از زحماتش، پیامی برای او فرستادم. او مانند یک پدر واقعی برای ما بود و همیشه حمایتمان میکرد.»
ویکتور با تأکید بر احترام و علاقه خود به باشگاه بارسلونا افزود که تصمیم به ترک باشگاه صرفاً به دلیل شرایط رقابتی ایجاد شده توسط ورود رشفورد بوده است و این جدایی هیچ تأثیری بر علاقه و احترام او نسبت به تیم کاتالان نداشته است. مهاجم برزیلی حالا در اسپورتینگ براگا به دنبال ادامه مسیر حرفهای و تثبیت جایگاه خود در ترکیب اصلی است و امیدوار است بتواند نمایشهای درخشانی ارائه دهد.