واکنش میکل آرتتا به شکست آرسنال مقابل لیورپول در آنفیلد

واکنش میکل آرتتا به شکست آرسنال مقابل لیورپول در آنفیلد

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا پس از شکست تیمش در آنفیلد برابر لیورپول، اعتراف کرد که بازی در این ورزشگاه همیشه دشوار است و نمی‌توان در تمام طول مسابقه کنترل کامل را در دست داشت.

به گزارش فوتبالی، او در این باره گفت: «در آنفیلد اینکه ۹۵ دقیقه کامل حاکم بازی باشید، غیرممکن است. طبیعی است که تحت فشار قرار بگیرید. ما تا حد زیادی خوب پیش رفتیم و گل نخوردیم، اما در چنین مسابقات بزرگی باید راهی برای پیروزی پیدا کنیم. خیلی وقت‌ها یک لحظه فردی همه‌چیز را تعیین می‌کند و متأسفانه آن ضربه آزاد فوق‌العاده همین کار را کرد.»

سرمربی اسپانیایی به فهرست بلندبالای غایبان تیمش نیز اشاره کرد: «اودگارد را از دست داده بودیم، سپس هاورتز و ساکا هم مصدوم شدند. امروز هم در جریان گرم‌کردن، سالیبا مچ پایش پیچ خورد و نتوانست بازی کند. این موضوعات تأثیر زیادی دارد، اما من واقعاً به واکنش بازیکنانم افتخار می‌کنم. حاشیه خطا در چنین دیداری تقریباً صفر است.»

آرتتا عملکرد تیمش را نسبت به فصل گذشته بهتر دانست: «در بازی پارسال اینجا مساوی شدیم، اما امروز ۳ تا ۵ موقعیت واضح داشتیم. ازه تک به تک شد و باید کار را تمام می‌کرد. اگر می‌خواهی مقابل لیورپول پیروز شوی، توپ باید وارد دروازه شود.»

او تأکید کرد که تیمش برای کسب برد به میدان آمده بود: «برنامه ما فقط عصبی کردن حریف نبود، ما برای پیروزی آمده بودیم.» درباره مصدومیت سالیبا هم توضیح داد: « او خودش گفت فکر می‌کند می‌تواند ادامه دهد، اما از همان دو صحنه اول مشخص شد قادر به تحمل فشار نیست. مجبور شدیم تعویضش کنیم، خوشبختانه موسکرا آماده بود.»

با وجود شکست، آرتتا تلاش کرد نگاه مثبتی داشته باشد و از عملکرد تیمش تمجید کرد، اما اذعان داشت در بازی‌های بزرگ تنها لحظاتی جزئی می‌توانند سرنوشت‌ساز باشند و این بار یک ضربه آزاد فوق‌العاده تفاوت را رقم زد.