دفاع میکل آرتتا از تاکتیک‌های آرسنال مقابل لیورپول

دفاع میکل آرتتا از تاکتیک‌های آرسنال مقابل لیورپول

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، پس از اینکه تیمش در ورزشگاه آنفیلد تنها یک شوت در چارچوب داشت، اصرار داشت که توپچی‌ها برای پیروزی مقابل لیورپول به میدان رفته بودند. 

به گزارش فوتبالی، تیم شمال لندنی با ۱۱ شوت، تلاش‌های بیشتری نسبت به میزبان داشت، اما به ندرت آلیسون بکر را به دردسر انداخت و دروازه‌بان برزیلی توانست اولین کلین‌شیت فصل خود را ثبت کند.

دومینیک سوبوسلای با یک ضربه آزاد دیدنی، گل پیروزی‌بخش لیورپول را به ثمر رساند. پس از بازی، سوالاتی درباره تاکتیک‌های آرسنال در برابر رقیب اصلی برای قهرمانی مطرح شد، اما آرتتا در پاسخ به خبرنگاران گفت: "ما برنامه بازی خود را برای ناامید کردن آن‌ها به کار نگرفتیم، بلکه آن را برای پیروزی طراحی کردیم. من فکر می‌کنم ما سطح بازی و برتری را به نقطه‌ای رساندیم که آن‌ها مجبور شدند سطح خود را بالاتر ببرند. آن‌ها این کار را انجام دادند، به خصوص از دقیقه ۶۰ تا ۷۸، جایی که دیدید هیچ حاشیه‌ای در بازی وجود نداشت".

آرتتا افزود: "در چنین شرایطی، بازی به دو صورت تعیین می‌شود. اول، با یک اشتباه فردی و دوم، با یک لحظه جادویی. آن‌ها یک لحظه باورنکردنی خلق کردند که باعث پیروزی شد و تفاوت را رقم زد، نه چیز دیگری".

آرتتا در مورد شروع بازی با ترکیب به ظاهر دفاعی دکلان رایس، مارتین زوبیمندی و میکل مرینو، در حالی که ابره‌چی ازه، اتان انوانری و مارتین اودگارد روی نیمکت بودند، توضیح داد: "خب، این تنها گزینه‌هایی بود که داشتیم. مارتین اودگارد مصدوم بود، کای (هاورتز) نمی‌توانست بازی کند و مرینو بازیکنی است که عملکردی فوق‌العاده در آن منطقه دارد. ما با سه بازیکن هجومی و دو مدافع کناری هجومی بازی کردیم. پس از بازی، قضاوت کردن خیلی آسان است".

آرسنال در حال حاضر با شش امتیاز از سه بازی، در رده سوم جدول قرار دارد و امیدوار است که بازیکنان کلیدی‌اش برای بازی خانگی مقابل ناتینگهام فارست در ۱۳ سپتامبر آماده باشند.