پایگاه خبری فوتبالی - روبن لوفتوس چیک، ستاره پیشین چلسی، پس از مصدومیت آدام وارتون از کریستال پالاس، دوباره به تیم ملی انگلیس دعوت شد.
به گزارش فوتبالی، او، آخرین بار، شش سال پیش به اردوی سهشیرها فراخوانده شده بود اما در مارس ۲۰۱۹ نیز از حضور در اردوی تیم ملی کشورش انصراف داده بود. همچنین، آخرین بازی ملی او به نوامبر ۲۰۱۸ و دیدار برابر ایالات متحده بازمیگردد که بهعنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد.
به گزارش The Athletic، توماس توخل تصمیم گرفت لوفتوس چیک را جایگزین وارتون کند، چرا که هافبک پالاس در جریان پیروزی ۳-۰ مقابل استونویلا در لیگ برتر دچار مصدومیت کشاله شد و در نیمه دوم از زمین بیرون رفت. اولیور گلاسنر، سرمربی پالاس، نیز بعدا تایید کرد که این آسیبدیدگی میتواند باعث خروج او از ترکیب تیم ملی شود.
هافبک میلان پیشتر بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ زیر نظر توخل در چلسی بازی کرده بود. او در سال ۲۰۲۳ از استمفوردبریج جدا شد و به میلان پیوست و تاکنون ۵۰ بازی در سریآ انجام داده است. توخل هفته گذشته فهرست ۲۴ نفره تیم ملی انگلیس برای دیدارهای مقدماتی جام جهانی را اعلام کرد که در آن چند غافلگیری وجود داشت؛ از جمله بازگشت مارکوس رشفورد پس از انتقال قرضیاش به بارسلونا و غیبت ترنت الکساندر آرنولد، خرید جدید رئال مادرید.