ناامیدی از ورزشگاه آزادی/ پارس شیراز خانه جدید استقلال می‌شود؟

ناامیدی از ورزشگاه آزادی/ پارس شیراز خانه جدید استقلال می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال برای میزبانی بازی‌هایش در سطح دو لیگ قهرمانان آسیا، 2 ورزشگاه را مد نظر دارد.

به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال برای میزبانی از رقیبان خود در سطح دو لیگ قهرمانان آسیا به دنبال ورزشگاهی مناسب است و طبق گفته علی تاجرنیا رئیس هیات مدیره و سرپرست باشگاه، 2 گزینه روی میز آبی‌ها قرار دارد.

تاجرنیا درمورد شرایط ورزشگاه آزادی، اعلام کرد به وعده‌های داده شده زیاد امیدوار نیست و به همین خاطر این باشگاه به دنبال ورزشگاهی است که بتواند میزبانی از حریفان آسیایی را با حضور حداکثری تماشاگران برگزار کند.

طبق اعلام سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، مذاکرات مثبتی با استاندار خراسان رضوی برای برگزاری بازی‌های آسیایی انجام شده است اما به نظر می‌رسد نگاه آبی‌ها بیشتر به ورزشگاه پارس شیراز است.

برگزاری بازی فجرسپاسی و گل گهر نشان داد، ورزشگاه پارس می‌تواند محل خوبی برای بازی‌های بین المللی باشد چرا که علاوه بر چمن باکیفیت، فضای خوبی هم برای حضور تماشاگران دارد.

تاجرنیا در صحبت‌های امروز خودش در حاشیه کنگره فوتبال کلینیک علاوه بر اشاره به موضوع حضور بانوان در استادیوم، تاکید کرد که موضوع گنجایش برای استقلال اهمیت زیادی دارد و با توجه به آمار حضور تماشاگران در فصل گذشته لیگ نخبگان، مدیریت استقلال روی حضور پرتعداد هواداران این تیم در ورزشگاه محل برگزاری بازی حساب ویژه‌ای باز کرده است.

به این ترتیب ورزشگاه پارس که ظرفیتی حدودا 2 برابر ورزشگاه امام رضا (ع) دارد می‌تواند گزینه مطلوب استقلال باشد و در بحث بلیت‌فروشی هم سود بهتری برای آبی‌ها خواهد داشت.

شاگردان ساپینتو اولین بازی آسیایی خود را روز 26 شهریور در ورزشگاه  زعبیل دبی مقابل الوصل برگزار می‌کنند و روز 9 مهر هم میزبان المحرق بحرین خواهند بود.