ادعای یک رسانه؛ اوریه سه بازی بعدی پرسپولیس را از دست داد

ادعای یک رسانه؛ اوریه سه بازی بعدی پرسپولیس را از دست داد

پایگاه خبری فوتبالی- میزان مصدومیت و زمان دوری مدافع ساحل عاجی پرسپولیس از میادین هنوز به طور کامل مشخص نیست.

به گزارش فوتبالی، پس از خبر ابتلای سرژ اوریه به هپاتیت، حالا دومین موضوعی که درباره این مدافع پرسپولیس خبرساز شده است، مصدومیت او از ناحیه عضله ران است.

به نظر می‌رسد که مصدومیت سرژ اوریه جدی‌تر از آن است که بتواند به‌زودی به تمرینات گروهی سرخ‌پوشان برگردد. 

به نوشته روزنامه فرهیختگان، مربیان پرسپولیس خیلی احتیاط کردند که او مبادا در تمرینات پرفشار مصدوم شود. حتی قرار بود اوریه را در بازی‌های رسمی ابتدا 20 تا 30 دقیقه میدان دهند اما این بازیکن در تمرینات کم‌فشار دچار پارگی عضله ران شد و احتمالا یک ماهی دور از میدان خواهد بود و  بازی‌های آینده پرسپولیس مقابل فولاد، چادرملو و ملوان را از دست داد و در بهترین حالت برای بازی با گل‌گهر آماده خواهد شد.

با اضافه شدن مصدومیت به ماجرای بیماری سرژ اوریه باید دید که با مشخص شدن میزان مصدومیت و زمان دوری او از میادین، طلسم بازی نکردن این مدافع چه زمانی شکسته خواهد شد.