پایگاه خبری فوتبالی - اینتر پس از ناکامی در جذب آدمولا لوکمن در این تابستان علیرغم توافق شخصی با او، اکنون توجه خود را به مالک فوفانا از لیون معطوف کرده است.
به گزارش فوتبالی، اینتر بخش عمدهای از تابستان را صرف تلاش برای آوردن لوکمن به سنسیرو کرد اما موضع سرسخت آتالانتا در عدم کاهش قیمت ۵۰ میلیون یورویی این بازیکن، باعث شد این انتقال نهایی نشود. افعیها در طول تابستان به شدت برای جذب لوکمن تلاش کردند اما آتالانتا مخالف فروش این ستاره به یک رقیب داخلی بود، مگر اینکه خواستههای مالیاش برآورده میشد.
به گزارش کالچومرکاتو، لوکمن دیگر علاقهای به انتقال به اینتر ندارد و باشگاه ایتالیایی اکنون فوفانا را زیر نظر گرفته است. اینتر در روز پایانی نقل و انتقالات نیز برای جذب اندیایه از اورتون پیشنهادی ۴۵ میلیون یورویی ارائه کرد اما این پیشنهاد به سرعت رد شد.
فوفانا، محصول آکادمی خنت، سال گذشته با قراردادی به ارزش ۱۷ میلیون یورو به اضافه ۵ میلیون یورو پاداش احتمالی به لیون پیوست. همچنین باشگاه بلژیکی خنت بند ۲۰ درصدی از فروش بعدی فوفانا را در قرارداد او گنجانده است.
این وینگر فصل گذشته در مجموع ۴۱ بازی در تمامی رقابتها انجام داد و موفق به زدن ۱۱ گل و ثبت ۶ پاس گل شد. فوفانا شروع فوقالعادهای در فصل ۲۶-۲۰۲۵ داشته و در سه بازی ابتدایی لیگ یک گل زده و یک پاس گل داده است.