شرط تراکتور برای بازی کردن آلوز در سپاهان؛ ۲ میلیون دلار بدهید!

شرط تراکتور برای بازی کردن آلوز در سپاهان؛ ۲ میلیون دلار بدهید!

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه سپاهان در مورد پرونده ریکاردو آلوز به دنبال مصالحه با تراکتور است.

به گزارش فوتبالی، ریکاردو آلوز پس از اتمام لیگ بیست‌وچهارم با مدیران تراکتور به اختلاف شدیدی خورد و درنهایت تصمیم گرفت قرارداد خود را به شکل یک‌طرفه فسخ کند.

مدیران تراکتور بر‌ این باور بودند که آلوز با آنها قرارداد داشته و نباید دست به چنین اقدامی می‌زده اما با همه این تفاسیر، آلوز تصمیم گرفت جمع قرمزهای تبریز را ترک کند و راهی سپاهان شود.

در یک اتفاق عجیل کارت بازی آلوز از سوی سازمان لیگ برای تراکتور صادر شده و در این مقطع ریکاردو نمی‌تواند برای سپاهان بازی کند و  دو باشگاه سپاهان و تراکتور عملا وارد یک‌جنگ حقوقی شده‌اند اما در این بین زردهای اصفهان به دنبال مصالحه هستند.

طبق ادعای بخش ورزشی روزنامه فرهیختگان، باشگاه تراکتور اعلام کرده تنها در صورتی پیگیر این ماجرا نمی‌شود و اجازه می‌دهد آلوز برای سپاهان بازی کند که این باشگاه ۲ میلیون دلار‌ به حساب تراکتور واریز کند. حالا باید منتظر ماند و دید چه سرنوشتی در انتظار پرونده ریکاردو آلوز است. هر چند به نظر نمی رسد که سپاهان این رقم را پرداخت کند.