گزینه‌های رومانیایی، سوئدی یا اسپانیایی برای جانشینی بیرانوند

گزینه‌های رومانیایی، سوئدی یا اسپانیایی برای جانشینی بیرانوند

پایگاه خبری فوتبالی- بحث خرید دروازه‌بان خارجی دوباره برای تراکتور داغ شده است.

به گزارش فوتبالی، صحبت‌های مفصل دیروز محمدرضا زنوزی در برنامه‌ای رادیویی، قسمتی مهم داشت که مالک تراکتور خبر از پایان مذاکرات برای جذب دروازه‌بان خارجی داد و مدعی شد کارهای این انتقال انجام شده است.

همین موضوع باعث شده تا دوباره گمانه‌زنی‌ها پیرامون بازیکن جذب شده افزایش پیدا کند و سایت‌های خبری مختلفی از گزینه‌های احتمالی رونمایی کنند.

در همین راستا یک سایت خبری مدعی شده که دروازه‌بانی اسپانیایی راهی تراکتور خواهد شد و برخی هم یک سنگربان سوئدی را گزینه تی‌تی‌ها دانسته‌اند و این در حالی است که شنیده‌ها از جذب یک دروازه‌بان رومانیایی هم حکایت دارد و این در شرایطی است که تراکتور پیش از این با دو گزینه رومانیایی مذاکراتی داشت که به سرانجام نرسید و حالا سراغ سومین رومانیایی رفته است.

چیزی که مشخص است اینکه بحث خرید دروازه‌بان برای تراکتور نهایی شده و اگر همانند دو مورد قبلی اتفاقات خارق‌العاده و دور از تصوری رخ ندهد، بازیکن جدید به زودی به اردوی شاگردان دراگان اسکوچیچ اضافه خواهد شد.

موضوعی که دیروز در تمرین تراکتوری‌ها هم مطرح شده و بازیکنان چشم انتظار هم‌تیمی جدید خود هستند.