پایگاه خبری فوتبالی- رضا درویش روز گذشته به باشگاه شمسآذر نامهای در مورد مجتبی فخریان ارسال کرد.
به گزارش فوتبالی، پس از جنجالهای مربوط به مجتبی فخریان و قراردادش با پرسپولیس و شمس آذر حالا اتفاق جدیدی افتاده است.
انتقال فخریان به پرسپولیس درحالی انجام شده بود که اسماعیل کارتال تاکید کرده بود این بازیکن در لیست او حضور نداشته و مشخص نیست با چه ساز و کاری جذب شده بود.
مجتبی فخریان طبق اسناد منتشر شده قراردادی با شمسآذر نداشته اما رضا درویش به حساب باشگاه قزوینی مبلغ ۱۵ میلیارد تومان را به عنوان هزینه رضایت نامه فخریان واریز کرده است.
مدیران پرسپولیس در ابتدا چنین موضوعی را تکذیب میکردند و بر این باور بودند که فخریان با شمسآذر قرارداد داشته اما حالا و طبق ادعای وکیل باشگاه پرسپولیس، رضا درویش روز گذشته طی نامهای به باشگاه شمسآذر قزوین، از مدیران این باشگاه درخواست کرده مبلغ رضایتنامه فخریان به حساب پرسپولیس برگردد.
اینکه چرا رضا درویش در طول ۷ روز نظر خود را در مورد انتقال فخریان تغییر داده بسیار عجیب است اما ظاهرا انتقال این بازیکن به پرسپولیس ابعاد زیادی دارد که برخی از آنها هنوز رسانهای نشده است.