پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه ناتینگهام فارست قرار است آنژه پوستکوگلو را به عنوان سرمربی دائمی جدید خود، پس از برکناری نونو اسپریتو سانتو، منصوب کند.
به گزارش فوتبالی، به دنبال اختلافات با اوانجلوس ماریناکیس، مالک باشگاه، نونو صبح روز سهشنبه از سمت خود در سیتی گراوند کنار گذاشته شد و فارست به سرعت برای جایگزینی او اقدام کرده است.
بر اساس گزارش نشریه اتلتیک، انتظار میرود فارست در ۲۴ ساعت آینده خبر ورود پوستکوگلو به عنوان سرمربی جدید خود را اعلام کند. این سرمربی استرالیایی به همراه چندین نفر از دستیاران سابق خود از تاتنهام، به سیتی گراوند خواهد آمد.
گفته میشد فارست به چندین گزینه از جمله مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تیم ملی ایالات متحده که پیشتر در لیگ برتر با چلسی، تاتنهام و ساوتهمپتون کار کرده بود، نگاهی داشته است. آندونی ایرائولا، مارکو سیلوا و اولیور گلاسنر نیز در فهرست گزینهها بودند، اما فارست در نهایت پوستکوگلو را به عنوان جانشین نونو انتخاب کرده است.
پوستکوگلو به انتظار ۱۷ ساله اسپرز برای کسب یک جام پایان داد و آنها را در فینال لیگ اروپای ۲۰۲۵ با پیروزی ۱-۰ مقابل منچستریونایتد به قهرمانی رساند و جایگاهی در لیگ قهرمانان برای فصل جدید تضمین کرد. با این حال، این سرمربی استرالیایی به دلیل کسب رتبه هفدهم تاتنهام در لیگ برتر از سمت خود برکنار شد و توماس فرانک جایگزین او شد.
اولین بازی پوستکوگلو به عنوان سرمربی فارست، یک بازی بزرگ در ورزشگاه امارات در این شنبه خواهد بود، جایی که آنها در لیگ برتر به مصاف آرسنال خواهند رفت.