پایگاه خبری فوتبالی - گرانیت ژاکا، کاپیتان تیم ملی سوئیس، درباره مصدومیت همتیمی خود، آردون جاشاری، نگرانی خاصی ندارد و معتقد است او پس از شروع دوران حرفهایاش در میلان با یک مصدومیت، قویتر از قبل به میادین بازخواهد گشت.
به گزارش فوتبالی، ستاره ساندرلند، از هافبک میلان حمایت کرده و معتقد است او از این شکست عبور خواهد کرد و برای باشگاه و کشورش خواهد درخشید.
جاشاری تنها چند روز پس از اولین بازیاش در سری آ در شکست غیرمنتظره ۲-۱ مقابل کرمونزه، در یک جلسه تمرینی با همتیمیاش، سانتیاگو خیمنز، برخورد کرد. پس از بررسیهای بیشتر، میلان تایید کرد که این بازیکن ۲۳ ساله از ناحیه استخوان نازکنی راست دچار شکستگی شده و انتظار میرود دوره نقاهت و توانبخشی او حدود دو ماه طول بکشد.
ژاکا روز جمعه به خبرنگاران گفت: "به او گفتم: 'زمان تو فرا خواهد رسید.' آردون آینده بزرگی پیش رو دارد و با انتقالش به میلان نشان داد که میتواند برای یک تیم بزرگ بازی کند. مصدومیت او مایه تاسف است، اما از نظر ذهنی بسیار قوی است و قطعا حتی قویتر از قبل بازخواهد گشت".
انتظار میرود جاشاری در اوایل ماه نوامبر اجازه بازگشت به تمرینات سبک را دریافت کند. غیبت او یک ضربه بزرگ برای ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی تیم، خواهد بود، زیرا روسونری در غیاب این بازیکن جوان، با بازیهای سختی مقابل تیمهایی چون بولونیا، ناپولی، یوونتوس، آتالانتا و شاید رم روبرو خواهد شد.