عکس؛ اولین حضور مهاجم جدید بایرن مونیخ در تمرینات این تیم

عکس؛ اولین حضور مهاجم جدید بایرن مونیخ در تمرینات این تیم

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بایرن مونیخ امروز شاهد نخستین حضور نیکولاس جکسون، مهاجم تازه‌وارد سنگالی خود در تمرینات بود.

به گزارش فوتبالی ، این بازیکن ۲۴ ساله که در روز پایانی نقل‌وانتقالات تابستانی ۲۰۲۵ به جمع باواریایی‌ها پیوست، برای اولین بار در زمین تمرینی زابنر اشتراسه با توپ کار کرد و رسماً کار خود را زیر نظر کادر فنی آغاز نمود.

جکسون با قراردادی قرضی به ارزش ۱۶.۵ میلیون یورو راهی مونیخ شد؛ اما در توافق بین دو باشگاه بندی وجود دارد که انتقال او را در شرایط خاص دائمی خواهد کرد. بر اساس این بند، اگر او در طول فصل جاری حداقل در ۴۰ مسابقه رسمی برای بایرن به میدان برود، قراردادش به‌طور خودکار با مبلغ ۶۵ میلیون یورو دائمی می‌شود. همین موضوع باعث شده هواداران بایرن به عملکرد او در ترکیب تیم بسیار امیدوار باشند.

تصویر خبر

این مهاجم جوان به دلیل تعهدات ملی در هفته‌های ابتدایی، نتوانسته بود زودتر به تمرینات بایرن ملحق شود. او همراه تیم ملی سنگال در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت کرد و در دیدار مقابل جمهوری دموکراتیک کنگو گل مهمی به ثمر رساند که نقش پررنگی در بازگشت تیمش به بازی داشت.

ورود جکسون به مونیخ، برای خط حمله این تیم تنوع بیشتری به همراه خواهد داشت. با توجه به سبک بازی پرتحرک و قدرت تمام‌کنندگی بالا، او می‌تواند گزینه‌ای جدی برای ترکیب اصلی باشد و فشار روی سایر مهاجمان بایرن را کاهش دهد. اکنون هواداران با اشتیاق منتظر نخستین حضور رسمی او در میدان هستند.