پایگاه خبری فوتبالی - روبن آموریم، سرمربی پرتغالی منچستریونایتد، در آستانه دیدار حساس برابر منچسترسیتی با اعتماد به نفس بالایی مقابل خبرنگاران حاضر شد و تأکید کرد تیمش توانایی تکرار پیروزی در ورزشگاه اتحاد را دارد.
به گزارش فوتبالی ، یونایتد فصل گذشته با درخشش آماد دیالو توانست ۲-۱ سیتی را شکست دهد و حالا آموریم امیدوار است این نتیجه دوباره رقم بخورد.
هرچند فشارها بر این مربی پس از شروعی ضعیف در فصل جدید افزایش یافته، اما پیروزی ۳-۲ برابر برنلی پیش از وقفه ملی کمی اوضاع را آرام کرد. با این حال، مصدومیت ماتئوس کُنیا، میسون مونت و دیوگو دالو دست او را برای این جدال سخت بسته است. آموریم در این باره گفت: «این بازیکنان قطعاً غایب خواهند بود. نمیدانم چه زمانی برمیگردند، اما برای داشتن تیمی رقابتی به آنها نیاز داریم.»
سرمربی یونایتد در ادامه با تمجید از حریف افزود: «سیتی تیمی در سطح جهانی و با بهترین مربی لیگ است. پیشبینی سبک بازی آنها آسان نیست، اما به تیم خودم ایمان دارم. میدانیم برای برد چه کاری باید انجام دهیم.»
او درباره دروازهبانها نیز توضیح داد که آلتای باییندیر در ترکیب اصلی خواهد بود و از جذب مارتن لامنس بهعنوان سرمایهگذاری برای آینده یاد کرد. همچنین درباره جدایی اونانا گفت فشار بازی در یونایتد شرایط خاصی دارد و باشگاه به تغییر نیاز داشت.
آموریم در پایان به اهمیت تداوم استفاده از بازیکنان آکادمی تأکید کرد و یادآور شد که تاریخ این باشگاه با جوانانش گره خورده است. او با اعتماد کامل گفت: «بهبود یافتهایم و حالا باید در زمین نشان دهیم که آماده شکست دادن سیتی هستیم.»