گلاسنر: من هرگز تهدید به جدایی نکردم

گلاسنر: من هرگز تهدید به جدایی نکردم

پایگاه خبری فوتبالی - اولیور گلاسنر پس از گزارش‌ها مبنی بر آماده شدن برای ترک کریستال پالاس در صورت پیوستن مارک گهی به لیورپول، به رسانه‌ها پاسخ داد.

به گزارش فوتبالی، اولیور گلاسنر، سرمربی کریستال پالاس، ادعاها مبنی بر اینکه با تهدید به ترک باشگاه قصد داشته مارک گهی را نگه دارد، رد کرد. این مربی اتریشی که قراردادش تا پایان این فصل اعتبار دارد، تأکید کرد که هیچ اولتیماتوم و هیچ تنش شدیدی با رئیس باشگاه، استیو پریش، وجود نداشته است. گلاسنر در عوض گفت که این ماجرا صرفاً مسئله‌ای مبتنی بر منطق فوتبالی بوده است.

لیورپول فکر می‌کرد مارک گهی را با مبلغ ۴۷ میلیون پوند (۶۴ میلیون دلار) قطعی کرده است و حتی در روز آخر مهلت انتقال، مدارک مربوطه را به لیگ برتر ارسال کرده بود. اما در آخرین لحظه، استیو پریش از انجام این انتقال منصرف شد.

استیو پریش پیش از این فروش رکوردشکنی ۶۷.۵ میلیون پوندی (۹۱.۵۷ میلیون دلار) ابِرِچی اِزه به آرسنال را تأیید کرده بود و گلاسنر اعتراف کرد شدت بالای پنجره نقل‌وانتقالات هر دو نفر را خسته کرده بود. او در نهایت نگرانی‌های سرمربی خود را بر سود کوتاه‌مدت اولویت داد و اطمینان حاصل کرد که ترکیب پالاس پیش از یک کمپین تاریخی اروپایی کم‌نشد.

گلاسنر در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: “ فکر می‌کنم این آخرین بار است که می‌خواهم درباره این موضوع صحبت کنم. من هرگز تهدید به ترک باشگاه نکردم. هرگز. نیازی نبود کسی را تهدید کنم. هیچ تنش بدی بین من و رئیس باشگاه وجود نداشت. واقعاً فقط یک بحث ورزشی بود و او تصمیم گرفت به جای پول، از دیدگاه ورزشی کریستال پالاس عمل کند. تحسین بزرگ برای رئیس باشگاه.”

او افزود: “ در پایان مذاکرات متعدد، رئیس باشگاه از من پرسید: اولیور، فکر می‌کنی می‌توانیم فصل را مدیریت کنیم اگر مارک را بفروشیم؟ من گفتم: صادقانه بگویم، در کوتاه‌مدت نمی‌توانیم مدیریت کنیم. اگر این سناریو برای کریستال پالاس مورد قبول شماست و مشکلی ندارید، مارک را بفروشید. اگر نمی‌خواهید این اتفاق بیفتد، پس باید او را نگه داریم. و در نهایت او تصمیم گرفت که ما او را نگه داریم.”