پایگاه خبری فوتبالی - ۲۵ سال پس از همتیمی بودن در تیم دوم رئال سوسیداد، سرخیو فرانسیسکو و ژابی آلونسو دوباره مقابل هم قرار میگیرند.
به گزارش فوتبالی ، روز شنبه، در ورزشگاه آنوئتا، رئال سوسیداد میزبان رئال مادرید خواهد بود و فرانسیسکو به عنوان سرمربی تیم باسکی روی نیمکت خواهد نشست، در حالی که آلونسو هدایت سفیدپوشان مادرید را برعهده دارد.
فرانسیسکو و آلونسو در سالهای پایانی دهه ۱۹۹۰ در سانسه، تیم دوم سوسیداد که آن زمان در دسته سوم رقابت میکرد، کنار هم بازی کردند. فرانسیسکو درباره آن دوران گفت: «شش ماه با ژابی همتیمی بودم و بعد به ایبار رفتم. بودن در کنار او تجربهای لذتبخش بود. بعدها در زوبیتا سه سال کنار هم کار کردیم؛ او سرمربی سانسه بود و من با تیم C همکاری میکردم. هفته گذشته در مادرید او را دیدم و شنبه هم خوشحال میشوم دوباره با او ملاقات کنم.»
ژابی آلونسو که دو سال از فرانسیسکو جوانتر است، در سال ۱۹۹۹ کمسنترین بازیکن ترکیب سانسه بود، در حالی که فرانسیسکو همان سال اولین بازیاش برای تیم اصلی در کوپا دلری مقابل اتلتیکو مادرید انجام داد. آلونسو هم چند ماه بعد برابر لوگروینیس به میدان رفت.
این دیدار برای هر دو سرمربی اهمیت زیادی دارد: نخستین رویارویی رسمی آلونسو با سوسیداد و همچنین اولین تجربه رسمی فرانسیسکو برابر رئال مادرید. فرانسیسکو به یاد میآورد که در سال ۲۰۰۸ جزو تیمی بود که رئال را از کوپا دلری حذف کرد؛ هرچند به دلیل مصدومیت زانو بازی نکرد، اما نقش کلیدی در هدایت تیم از روی نیمکت داشت.