پایگاه خبری فوتبالی - کمیته فنی داوران در فدراسیون فوتبال اسپانیا رسما تایید کرده که داور VAR در بازی رئال مادرید مقابل رئال سوسیداد (در ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۵) اشتباهی مرتکب شده و باید داور مرکزی را برای بررسی مجدد اخراج دین هویسن احضار میکرد.
به گزارش فوتبالی و به نقل از رسانه اسپانیایی مارکا، این خطا اشتباه آشکار تلقی شده و داور VAR برای مدتی معلق خواهد شد. رئال مادرید با وجود بازی با ۱۰ نفر، بازی را ۱-۲ از رئال سوسیداد برد و صدر جدول لالیگا را حفظ کرد، اما این تصمیم داوری خشم اعضای باشگاه مادریدی را برانگیخت.
بازی رئال سوسیداد مقابل رئال مادرید در استادیوم آنوئتا سن سباستین در ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۵، با پیروزی ۱-۲ رئال مادرید (گلهای کیلیان امباپه و گولر) تمام شد. این بازی برای حفظ رکورد پیروزیهای رئال (۴ برد از ۴ بازی) حیاتی بود.
در دقیقه ۳۲، هویسن در حال دفاع از حمله میکل اویارزابال هافبک رئال سوسیداد که به سمت دروازه تیبو کورتوا میرفت، مرتکب خطا شد. داور مرکزی، خسوس خیل مانزانو بلافاصله کارت قرمز مستقیم نشان داد و هویسن را به عنوان آخرین مدافع اخراج کرد. این تصمیم باعث شد رئال تا پایان بازی با ۱۰ بازیکن ادامه دهد.
داور VAR، فیگوئرا واسکز، طبق قوانین باید داور مرکزی را برای بررسی اشتباه آشکار احضار میکرد، زیرا ادر میلیتائو تقریبا موازی با هویسن بود و میتوانست موقعیت را پوشش دهد. در نهایت VAR مداخله نکرد و تصمیم اخراج هویسن تایید شد.
تایید اشتباه داور بازی رئال سوسیداد و رئال مادرید
