درباره مهاجمان الوصل؛ چند برزیلی و یکی دو نفر دیگر!

درباره مهاجمان الوصل؛ چند برزیلی و یکی دو نفر دیگر!

پایگاه خبری فوتبالی- حریف اول استقلال در لیگ قهرمانان آسیای دو مهره‌های هجومی خطرناکی در اختیار دارد.

به گزارش فوتبالی، استقلال در اولین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیای دو، چهارشنبه شب در امارات به مصاف تیم الوصل خواهد رفت. روی کاغذ این تیم رقیب اصلی استقلال برای صدرنشینی در این گروه است.

الوصل مثل سایر تیم‌های اماراتی، نسبت به تیم های عربستانی و قطری، ستاره‌های صاحب‌نامی در سطح رونالدو و سادیو مانه و ریاض محرز و ... را در اختیار ندارد اما چند بازیکن خارجی خوب جذب کرده که بیشتر آنها از آمریکای جنوبی هستند و در سطح فنی بالایی قرار دارند.

در میان عناصر تهاجمی الوصل، فابیو لیما مهم‌ترین بازیکن این تیم است که در تیم ملی امارات هم بازی می‌کند. او در فصل جدید لیگ امارات یک گل زده و در سوپرجام یک گل و یک پاس گل داده است.

سرجینیو وینگر راست پرتغالی الوصل که 24 ساله است، در دو بازی رفت و برگشت لیگ کاپ مقابل الظفره، 3 پاس گل به همبازیانش داده است.

متئوس سالدانیا مهاجم برزیلی این تیم که شباهتی باورنکردنی به هموطنش روبرتو فیرمینوی معروف دارد، در این فصل یک گل در لیگ‌کاپ به الظفره زده است.

آداما دیالوی ساحل عاجی هم دیگر مهاجم الوصل است که تا این جای فصل دو گل و یک پاس گل را در کارنامه‌اش ثبت کرده است.

رناتو جونیور یکی دیگر از مهاجمان برزیلی الوصل است که در دو بازی رفت و برگشت مقابل الظفره دو گل زد.

این چند نفر مهم‌ترین بازیکنان هجومی الوصل هستند که می‌توانند در مقابل استقلال خطرناک ظاهر شوند و ساپینتو باید فکری برای مهار و از کار انداختن آنها بکند.