پایگاه خبری فوتبالی - وین رونی پس از شکست سنگین منچستریونایتد در دربی مقابل منچسترسیتی، تصمیمات نقل و انتقالاتی باشگاه سابقش را زیر سوال برد.
به گزارش فوتبالی، سیتی یک بار دیگر موفق شد برابر رقیب همشهری به برتری برسد و با دبل ارلینگ هالند و تک گل فیل فودن، ۳–۰ در اتحاد پیروز شد. در حالی که شاگردان گواردیولا با این نتیجه پاسخی محکم به دو شکست متوالی پیش از وقفه بازیهای ملی دادند، شرایط ناامید کننده برای یونایتد روبن آموریم همچنان نشانی از تغییر نداشته است.
رونی، اسطوره اولدترافورد، از نمایش یونایتد ابراز ناامیدی کرد، هرچند اذعان داشت که از این اتفاق تعجب نکرده است. او بلافاصله این سوال را مطرح کرد که چرا یونایتد در تابستان جیانلوئیجی دوناروما را به خدمت نگرفت. دوناروما پس از کنار گذاشته شدن توسط پاریسنژرمن، به منچستریونایتد لینک شده بود اما در نهایت تنها با ۲۶ میلیون پوند راهی منچسترسیتی شد.
رونی باور دارد اینکه آموریم احساس نکرده میتواند لامنس را مستقیما وارد ترکیب کند نگران کننده است و با تاکید بر این پرسش که آیا این سنگربان جوان بلژیکی یک خرید همراه با اضطراب بوده است یا نه گفت:
"این هم نگرانکننده بود… نمیدانید آیا این یک خرید اضطراری بوده یا نه. صادقانه بگویم، من اطلاعات زیادی درباره دروازهبان جدید ندارم و فکر نمیکنم خیلی از ما چیز زیادی درباره او دیده باشیم. البته تحقیقاتم را انجام میدهم و کمی بررسی میکنم اما اگر یک دروازهبان جدید جذب میکنید و او آماده ورود به ترکیب نیست، این کمی نگرانکننده است. واضح است که دوناروما مستقیما وارد تیم جدیدش شد و کلینشیت کرد. این تفاوت بزرگی است و نظر من پس از اولین بازی فصل هم همین بود که گفتم یونایتد باید برود و دوناروما را جذب کند. اینکه از نظر مالی امکانپذیر بوده یا او نمیخواسته بیاید را نمیدانیم اما ما یک دروازهبان جدید را بر اساس پتانسیلش جذب کردهایم، در نهایت با یک پروژه دیگر مواجه شدهایم و این همیشه کمی ریسک دارد."