تلاش‌ نافرجام اسطوره منچستریونایتد برای کشاندن دوناروما به اولدترافورد

تلاش‌ نافرجام اسطوره منچستریونایتد برای کشاندن دوناروما به اولدترافورد

پایگاه خبری فوتبالی - پیتر اشمایکل، پس از شکست ۳–۰ منچستریونایتد مقابل منچسترسیتی، فاش کرد که تلاش کرده بوده تا جیانلوییجی دوناروما را برای پیوستن به یونایتد متقاعد کند.

به گزارش فوتبالی، در این دیدار، گل نیمه نخست فیل فودن و دبل ارلینگ هالند در نیمه دوم، پیروزی راحتی را برای شاگردان پپ گواردیولا در نخستین دربی فصل در اتحاد رقم زد.

در همین حال، دوناروما که در روز پایانی پنجره نقل‌ و انتقالات تابستانی با مبلغ ۲۶ میلیون پوند از پاری‌سن‌ژرمن به سیتی پیوسته بود، اولین بازی‌اش را برای این تیم انجام داد. او با نمایشی مقتدرانه در محوطه جریمه و یک واکنش فوق‌العاده مقابل شوت برایان امبومو در نیمه دوم، عملکردی تحسین‌برانگیز داشت.

اشمایکل که به‌عنوان کارشناس در ورزشگاه اتحاد حضور داشت، پس از پایان بازی در کنار خط به سراغ دوناروما رفت و از او پرسید چرا تصمیم گرفته تا به سیتی بپیوندد. او در گفت‌وگو با Premier League Productions  گفت: 

"دوناروما اولین بازی‌اش را انجام داد و مدام با هم‌تیمی‌هایش صحبت می‌کرد، آن‌ها با این انتقال رهبری بیشتری به تیم اضافه کردند. من او را در لیگ قهرمانان با پی‌اس‌جی دنبال کرده‌ام و بارها با او صحبت کرده‌ام. باید بگویم که او انگلیسی صحبت می‌کند. فقط یک بار توانستم او را به مصاحبه بکشانم؛ به استودیو برگشتیم، اولین سوالم را پرسیدم و او به ایتالیایی جواب داد و من هیچ چیزی نفهمیدم! فصل گذشته بارها به او گفتم ما تو را در منچستریونایتد می‌خواهیم و او گفت دوست دارم به انگلیس بیایم."

وقتی مجری به شوخی که گفت اشمایکل در نقش ایجنت امتحانش را خراب کرده، این سنگربان افسانه‌ای پاسخ داد: 

"درست است. امروز به او گفتم که اینجا چه کار می‌کنی؟ باید درون دروازه دیگر (برای یونایتد) می‌بودی اما او گفت اینجا خیلی خیلی خوشحالم و امروز هم این را نشان داد و تیمش را به جلو برد."