افتتاح لیگ نخبگان آسیا با کامبک دیدنی نماینده امارات

افتتاح لیگ نخبگان آسیا با کامبک دیدنی نماینده امارات

پایگاه خبری فوتبالی - فصل ۲۰۲۵/۲۰۲۶ لیگ نخبگان آسیا عصر امروز دوشنبه (۱۵ سپتامبر ۲۰۲۵) از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران با دیدار الشارجه امارات و الغرافه قطر آغاز شد.

به گزارش فوتبالی، الشارجه که فصل گذشته (۲۰۲۵/۲۰۲۶) قهرمان لیگ قهرمانان آسیا دو (سطح دوم آسیا) شده بود، الغرافه را با یک بازگشت تماشایی و به یاد ماندنی، با نتیجه ۴-۳ شکست داد و ۳ امتیاز کسب کرد.

گل اول بازی در دقیقه ۳۲ به ثمر رسید؛ یاسین براهیمی، ستاره اسبق پورتو از روی نقطه پنالتی الغرافه را ۰-۱ پیش انداخت. در لحظات پایانی نیمه اول هم خوسلو، مهاجم اسپانیایی سابق رئال مادرید در دقیقه ۴+۴۵ روی پاس یاسین براهیمی تیمش را ۰-۲ پیش انداخت. نیمه اول ۰-۲ به سود تیم قطری تمام شد.

در‌ نیمه دوم، الشارجه با گل ری مانای در دقیقه ۶۰ اختلاف را به حداقل رساند و خیلی زود در دقیقه ۶۳ هم با گل عثمان کامارا بازی را به تساوی کشاند و نتیجه ۲-۲ شد. ۱۰ دقیقه بعد نوبت به الغرافه رسید و خوسلو دبل کرد و باز هم این تیم از الشارجه پیش افتاد.

الغرافه تا دقایق پایانی برتری خود را حفظ کرده بود، تا این که در دقیقه ۸۷ ابوبکر خلیفه دروازه‌بان الغرافه از این تیم با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد و الغرافه ۱۰ نفره شد.

اخراج ابوبکر خلیفه از الغرافه قطر زمینه‌ساز کامبک الشارجه امارات شد و ری مانای آلبانیایی در دقیقه ۱+۹۰ دبل کرد و بازی ۳-۳ شد. این گل، پایان این دیدار پر گل نبود و در دقیقه ۱۰+۹۰ ایگور کورونادو گل چهارم الشارجه را زد و بازی در نهایت ۴-۳ به سود الشارجه امارات به پایان رسید.

خلاصه بازی «الشارجه امارات ۴-۳ الغرافه قطر»