طعنه یکی از مدیران پاریسن ژرمن به دوناروما

طعنه یکی از مدیران پاریسن ژرمن به دوناروما

پایگاه خبری فوتبالی، لوئیز کمپوس یکی از چهره‌های سرشناس پاریسن‌ ژرمن به‌نظر می‌رسد کنایه‌ای ظریف به دروازه‌بان پیشین تیم، جیان‌لوئیجی دوناروما، زده باشد؛ بازیکنی که تابستان امسال راهی منچسترسیتی شد. مشاور فوتبالی باشگاه، لوئیز کمپوس، اشاره کرده که خواسته‌های مالی این دروازه‌بان ایتالیایی فراتر از «سیاست دستمزدی» باشگاه بوده و هیچ‌کس بالاتر از خودِ پاریسن ‌ژرمن نیست.

به گزارش فوتبالی، دوناروما فصل گذشته نقش پررنگی در قهرمانی پاریسن ‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا داشت، اما چند ماه بعد اوضاع تغییر کرد و این بازیکن با مبلغ ۲۶ میلیون پوند به منچسترسیتی فروخته شد. حالا کمپوس تلویحاً بیان کرده که دوناروما دستمزدی را طلب می‌کرده که عملکردش با آن همخوانی نداشته است. او در گفت‌وگو با شبکه‌ی RMC گفت: «باشگاه مهم‌تر از هر فرد دیگری است. این موضوع در پاریسن ‌ژرمن تغییر کرده است. درباره‌ی دوناروما، مجموعه‌ای از شرایط باعث شد به این تصمیم برسیم. وقتی او دستمزدی در سطح گذشته‌ی پاریسن ‌ژرمن طلب می‌کند، نه پاریسن ‌ژرمنِ امروز، سیاست ما کاملاً بر اساس شایستگی است: زمانی بیشتر دریافت می‌کنی که شایسته باشی و بازی کنی. ما زمان زیادی را صرف بررسی موضوع جیجی کردیم. اگر نمی‌توانستیم به توافق برسیم، مجبور بودیم راه‌حل‌های دیگری پیدا کنیم.»

بسیاری معتقدند پاریسن ‌ژرمن دیگر از دوران «ستاره‌های کهکشانی» مثل کیلیان امباپه، نیمار و لیونل مسی فاصله گرفته و حالا زیر نظر سرمربی‌اش، لوئیز انریکه، بیشتر به شکل یک تیم واقعی بازی می‌کند. کمپوس هم بر همین موضوع تأکید کرد و گفت این یک تلاش جمعی است و همه باید پشت سر چشم‌انداز جدید تیم بایستند.

او افزود: «ستاره، خودِ باشگاه است، کل گروه است. سیاست دستمزد برای همه یکسان اعمال می‌شود. ثبات باشگاه به‌خاطر یک بازیکن که می‌خواهد متفاوت باشد تغییر نخواهد کرد. ما می‌خواهیم از پاریسن ‌ژرمن محافظت کنیم. همیشه می‌خواهیم خوب بازی کنیم و مسابقات را ببریم. با این سیاست، همه می‌دانند که سرمربی براساس جایگاه یا سابقه‌ی یک بازیکن به او اولویت نمی‌دهد. این پیشینه‌ی تو نیست که باعث می‌شود در ترکیب اصلی قرار بگیری. این سیاست ماست.»