اختصاصی/ ساپینتو و پیروانی همچنان محرومند

اختصاصی/ ساپینتو و پیروانی همچنان محرومند

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس پیگیری‌هایی که فوتبالی از سازمان لیگ داشته، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال و محمدعلی (افشین) پیروانی سرپرست تیم پرسپولیس، طبق آرای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال، همچنان محروم هستند.

به گزارش فوتبالی، پس از انتشار شایعات مربوط به بخشش ساپینتو و پیروانی در فضای مجازی فوتبالی از مدیران مرتبط در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ پیگیر شد و پاسخی که دریافت کرد نشان می‌دهد که ساپینتو و پیروانی همچنان طبق آرای انضباطی محروم هستند و نمی‌توانند روی نیمکت استقلال و پرسپولیس، بنشینند. محرومیت ساپینتو تا ۲۰ مهر و محرومیت پیروانی هم شش‌ماهه است. البته پیروانی پس از گذشت سه ماه از محرومیتش می‌تواند درست مثل ساپینتو از کمیته استیناف بخواهد تا ادامه محرومیتش، تعلیق شود.

در کل سازمان لیگ برای اعلام نام محرومان، فقط به اعلام نام بازیکنان بسنده می‌کند که می‌تواند این رویه هم از سوی سازمان لیگ تغییر پیدا کند و مربیان و مدیران محروم هم در لیست هفتگی محرومان سازمان لیگ آورده شود.