پایگاه خبری فوتبالی- دیدار دو تیم الوصل و استقلال با نتیجه پنج بر یک به سود الوصل در جریان است.
به گزارش فوتبالی، تیمهای فوتبال استقلال ایران و الوصل امارات در هفته اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ شامگاه چهارشنبه ۲۶ شهریور و با قضاوت گمینی نیون روبش از سریلانکا از ساعت ۱۹:۳۰ و در ورزشگاه زعبیل شهر دبی به مصاف هم رفتهاند.
لیگ قهرمانان آسیا 2| هفته اول
الوصل امارات - استقلال ایران
چهارشنبه 26 شهریور - ساعت 19:30
ورزشگاه: زعبیل دبی
تیم داوری: گمینی نیون روبش، دانیه گدارا هماتونگا، بودیکا کومارا آراچیگه، ساماراتونگ مادوشانکا
ترکیب الوصل:
خالد السنانی، صوفیان بوفیانی، علی صالح، فابیو دلیما، ماتیوس سالدانها، رناتو تاپیا، هوگو گونزالز، سرجیو سرجینیو، نیکولاس خیمنز، آدریلسون سیلوا و پدرو مالهیرو
ترکیب استقلال:
آنتونیو آدان، رامین رضاییان، عارف آغاسی، آرمین سهرابیان، حسین گودرزی، دیدیه اندونگ، روزبه چشمی، علیرضا کوشکی، منیر الحدادی، یاسر آسانی و سعید سحرخیزان
کارت زرد: -
کارت قرمز: -
گلزنان:
لیما (7) - خیمنز (12) - مالهیرو (41) - الوصل
چشمی (45) استقلال
نیمه اول:
دقیقه ۷: گل برای الوصل/ سانتر بازیکنان الوصل با دفع ناقص و ضعیف اندونگ همراه بود تا توپ پشت محوطه جریمه به فابیو لیما برسد و این وینگر باکیفیت با شوتی بسیار دقیق دروازه آدان را باز کند.
دقیقه ۱۲: گل دوم برای الوصل/ باز هم ارسال به محوطه جریمه با دفع بسیار بد عارف آقاسی همراه بود و نیکولاس خیمنز آنجا بود تا با شوتی محکم دروازه استقلال را باز کند.
دقیقه 27: ضربه بغل پای کاتدار آسانی از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 31: الوصل روی یک ضدحمله سریع صاحب موقعیت بسیار خوبی شد که در میان اشتباه و تعلل مدافعان استقلال، توپ به فابیو لیما رسید و ضربه بغل پای او را آنتونیو آدان با واکنشی دیدنی برگشت داد و مانع از تکمیل فاجعه شد.
دقیقه 41: گل سوم الوصل/ روی یک کار تیمی دیدنی، پاس سرجینیو با عبور از میان مدافعان استقلال به پدرو مالهیرو رسید و این بازیکن از زاویه بسته و در میان اشتباه آنتونیو آدان، توپ را برای بار سوم به تور دروازه آبیها چسباند.
دقیقه 45: گل اول استقلال/ فشار زیاد استقلالیها با شوت تمام کنند و دقیق چشمی همراه شد تا استقلال به گل اول خود برسد.
دقیقه 1+45: شوت حدادی به شکلی خطرناک از کنار دروازه الوصل به اوت رفت.
نیمه دوم:
دقیقه 57: گل چهارم الوصل/ در یک مصاف تک به تک، جونیور موفق شد توپ را از آدان عبور دهد که چشمی از روی خط توپ را برگرداند ولی به دلیل برخورد سنگربان آبیها با مهاجم حریف، داور دستور به خطای پنالتی داد. فابیو لیما نیز توپ را به مرکز دروازه زد و اختلاف را افزایش داد.
درحال به روزرسانی...