پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم کنیایی فصل گذشته استقلال به تیم النجمه لبنان پیوست.
به گزارش فوتبالی، مسعود جوما مهاجم کنیایی فصل گذشته استقلال به تیم النجمه لبنان پیوست. این تیم فصل گذشته در لیگ حرفهای لبنان چهارم شد. این انتقال در حالی انجام شده که جوما قبل از این تیم به تیم جوانان میگوری در کشورش پیوسته بود؛ تیمی که بازیکنی جز خود جوما در فهرست خود نداشت!
جوما قبل از این که به استقلال بیاید، مدتی بدون تیم بود و همین باعث شد که حساسیتها راجع به او افزایش پیدا کند. قبل از آن هم در تیم پایین جدولی الجبلین در لیگ عربستان بازی میکرد و در ده بازی فقط یک گل زده بود.
جوما یکی از خریدهای عجیب و پر حرف و حدیث فصل گذشته استقلال بود. او با نظر و تایید پیتسو موسیمانه راهی استقلال شد و در شرایطی که تعدادی زیادی از بازیها را به دلیل مصدومیت یا ناآمادگی از دست داد، فقط 3 گل برای این تیم زد.
اولین گل او مقابل سپاهان به ثمر رسید و باعث شد فضا علیه او کمی تلطیف شود اما گل بعدیاش در پیروزی پرگل هفته بیست و هشتم مقابل آلومینیوم اراک ثبت شد که گل مهمی هم نبود. جوما آخرین گلش را هم در بازی نیمهنهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان زد.
اما در مجموع حرکات عجیب و غریب و فرصتهای از دست رفته او باعث شد تا در پایان فصل بدون هیچ اما و اگری در فهرست جداشدههای استقلال قرار بگیرد و زودتر از سایر همبازیانش با هواداران استقلال خداحافظی کند.
او حالا به تیمی متوسط در لیگ متوسط لبنان پیوسته و همین کافی است تا هواداران استقلال یک بار دیگر متوجه شوند که فصل گذشته در تیمشان چه بازیکنان سطح بالایی! حضور داشتند.