دوناروما و رابطه نزدیکی که با بچه غول منچسترسیتی دارد

دوناروما و رابطه نزدیکی که با بچه غول منچسترسیتی دارد

پایگاه خبری فوتبالی - جیانلوئیجی دوناروما، ارلینگ هالند را فردی فوق‌العاده خطاب کرد و فاش کرد که او و هم‌تیمی جدیدش در منچسترسیتی، خیلی زود یک رابطه قوی برقرار کرده‌اند.

به گزارش فوتبالی، این دروازه‌بان ایتالیایی، در روز پایانی نقل‌ و انتقالات با قراردادی به ارزش ۲۶ میلیون پوند از پاری‌سن‌ژرمن به سیتی پیوست و جانشین ادرسون شد که پس از سال‌ها حضور در اتحاد، به فنرباغچه رفت.

دوناروما شروعی ایده‌آل در سیتی داشت و در اولین بازی خود در لیگ برتر، در پیروزی ۳-۰ مقابل رقیب سنتی، منچستریونایتد، کلین‌شیت کرد. او در نیمه دوم با یک واکنش عالی مانع گلزنی برایان امبومو شد و بلافاصله توسط هالند در آغوش گرفته شد؛ بازیکنی که با دبل خود در نیمه دوم، پیروزی شاگردان پپ گواردیولا را قطعی کرد.

اکنون دوناروما از رابطه نزدیک خود با هالند صحبت کرده و از نقش بزرگ ستاره نروژی در این‌که باعث شده او احساس کند سال‌هاست بخشی از تیم است، تمجید کرد. او پیش از دیدار سیتی مقابل ناپولی در لیگ قهرمانان اروپا در روز پنجشنبه گفت: 

"گذشته از این‌که او یک بازیکن فوق‌العاده است، یکی از بهترین‌های جهان اگر نه بهترین، یک انسان فوق‌العاده هم هست. این چیزی است که او را حتی بهتر می‌کند. من رابطه شگفت‌انگیزی با او دارم، او فورا از من استقبال کرد."