پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو پاسخ خود را به اظهارات برونو لاژه، سرمربی سابق بنفیکا که پس از اخراجش برای «آقای خاص» آرزوی موفقیت کرده بود، ارائه داد. مورینیو پس از جدایی از فنرباغچه، اکنون به بنفیکا لینک شده بود و در آستانه بازگشت سریع به عرصه مربیگری قرار دارد.
به گزارش فوتبالی، براساس گزارش روزنامه پرتغالی A Bola، کمتر از ۴۸ ساعت پس از برکناری برونو لاژه به دنبال شکست شوکهکننده ۳-۲ مقابل قرهباغ آذربایجان، مورینیو روز چهارشنبه در فرودگاه تایرس آئرودروم لیسبون دیده شد تا مذاکرات نهایی خود را با بنفیکا به پایان برساند.
لاژه صبح چهارشنبه پس از برکناری در گفتوگو با خبرنگاران ضمن اشاره به شایعات مربوط به مورینیو، گفت: «برای کسی که بعد از من میآید آرزوی موفقیت میکنم. نمیدانم خبرها درست است یا نه، اینکه آقای مورینیو باشد یا شخص دیگری. مهم این است که کسی باشد که بنفیکا را بهخوبی بشناسد. او سه بار مقابل این تیم بازی کرده، بارها از بازیکنان تعریف کرده، گفته بود من خوشحال بودم — و حالا با حضور [هئورخی سوداکوف] و [دودی لوکباکیو] خوشحالتر هم خواهد بود.»
در یک چرخش سرنوشت، مورینیو قرار است جانشین لاژه در بنفیکا شود؛ تنها سه هفته پس از آنکه به دلیل شکست در پلیآفهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل همین تیم لیسبونی از فنرباغچه اخراج شد.
مورینیو پس از ورود به لیسبون در جمع خبرنگاران گفت: «قبل از سوار شدن به هواپیما از من پرسیدند آیا به مربیگری در بنفیکا علاقه دارم یا نه. پاسخ دادم بله، ممکن است علاقهمند باشم. بنفیکا رسماً از من پرسید که آیا چنین علاقهای دارم. گفتم خارج از پرتغال هستم، اما وقتی به کشور برگردم، خوشحال میشوم با مسئولان صحبت کنم. وقتی با این احتمال روبهرو شدم که مربی بنفیکا شوم، لحظهای هم تردید نکردم: من علاقهمند هستم.»
سرمربی پیشین چلسی، منچستریونایتد، اینتر و رئال مادرید همچنین از لاژه با احترام یاد کرد و افزود: «او باید کاری را انجام دهد که همه ما در چنین شرایطی میکنیم — سوگواری. فکر نمیکنم مربیای باشد که پس از اخراج احساس ناامیدی نکند و تصور نکند که میشد شرایط به گونهای دیگر رقم بخورد. من با احترام و همبستگی فراوان به او نگاه میکنم، زیرا خودم هم بهتازگی چنین تجربهای داشتم. یک ماه و نیم پیش درباره او گفتم و اکنون تکرار میکنم — او مربی بزرگی است که گروهی از بازیکنان مهم در اختیار داشت و من به آنها تبریک گفتم. و میدانند که من چندان هم به رعایت بازی جوانمردانه مشهور نیستم. تبریک گفتن، اعتراف به اینکه بهترین تیم برنده شد و شایستگی پیروزی را داشت، کار آسانی برای من نبود.»