واکنش ستاره ناپولی به شکست مقابل منچسترسیتی

واکنش ستاره ناپولی به شکست مقابل منچسترسیتی

پایگاه خبری فوتبالی - مهاجم دانمارکی ناپولی، راسموس هویلوند، پس از شکست تیمش برابر منچسترسیتی در هفته نخست لیگ قهرمانان اروپا، از سختی‌های این دیدار سخن گفت. ناپولی که در ورزشگاه اتحاد به میدان رفت، در نهایت با نتیجه ۲-0 مغلوب شاگردان پپ گواردیولا شد؛ دیداری که از همان نیمه نخست با اخراج جیووانی دی لورنزو، کاپیتان تیم ایتالیایی، دشوارتر از همیشه شد.

به گزارش فوتبالی، هویلوند که این فصل به صورت قرضی از منچستریونایتد به ناپولی پیوسته است، در گفت‌وگو با اسکای ایتالیا اظهار داشت: «بازی در این استادیوم حتی با ۱۱ نفر هم فوق‌العاده سخت است، چه برسد به اینکه مجبور شوی بیش از یک نیمه را ۱۰ نفره بازی کنی. واقعاً مسابقه بسیار دشواری بود.»

او همچنین به تعویض زودهنگام کوین دی بروینه، ستاره سابق سیتی، پس از اخراج دی لورنزو اشاره کرد و گفت: «او واقعاً می‌خواست در این مسابقه بازی کند، اما در نهایت این سرمربی است که تصمیم می‌گیرد و ما باید به انتخاب‌های او احترام بگذاریم. دی بروینه بازیکنی بزرگ و باکیفیت است، اما این تصمیم کادر فنی بود و باید آن را پذیرفت.»

ناپولی با این شکست کار خود در لیگ قهرمانان را با نتیجه‌ای تلخ آغاز کرد و حالا امیدوار است در بازی‌های بعدی شرایط بهتری رقم بزند.