باشگاه اتلتیکو مادرید در آستانه فروخته شدن

باشگاه اتلتیکو مادرید در آستانه فروخته شدن

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه اتلتیکو مادرید ممکن است به‌زودی شاهد تغییرات بزرگ مالکیتی باشد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از روزنامه اقتصادی «اکسپنسیون»، شرکت آمریکایی آپولو گلوبال منیجمنت در حال مذاکره پیشرفته برای خرید بیش از نیمی از سهام این باشگاه است. ارزش‌گذاری آپولو روی اتلتیکو حدود ۲.۵ میلیارد یورو عنوان شده و گفت‌وگوها با میگل آنخل خیل مارین، انریکه سرزو، صندوق آرس و گروه کوانتوم پاسیفیک ادامه دارد.

در صورت نهایی‌شدن معامله، سهامداران فعلی همچنان در باشگاه باقی می‌مانند، اما نقش آن‌ها به سهامداران اقلیت کاهش پیدا خواهد کرد. با این حال، منابع نزدیک به مذاکرات تأکید می‌کنند که هنوز توافق قطعی صورت نگرفته و هیچ تضمینی وجود ندارد که معامله در کوتاه‌مدت نهایی شود.

در حال حاضر، بخش عمده سهام اتلتیکو در اختیار شرکت اتلتیکو هولدکو است؛ شرکتی که ترکیبی از سهام خیل مارین و سرزو محسوب می‌شود و در سال ۲۰۲۱ با تزریق سرمایه از سوی صندوق آمریکایی آرس تشکیل شد. آرس اکنون نزدیک به ۳۴ درصد از اتلتیکو هولدکو را در اختیار دارد و در مجموع سهم این مجموعه به حدود ۷۰.۵ درصد از کل باشگاه می‌رسد. از سوی دیگر، کوانتوم پاسیفیک با حدود ۲۸ درصد، دومین سهامدار بزرگ به شمار می‌رود.

این حرکت چندان غافلگیرکننده نیست، چراکه اتلتیکو برای رقابت مالی با غول‌هایی مانند رئال مادرید، بارسلونا، بایرن یا باشگاه‌های انگلیسی، به دنبال جذب منابع تازه است. خیل مارین پیش‌تر نیز اعتراف کرده بود که هزینه‌های سنگین نقل‌وانتقال بازیکنان و ساخت ورزشگاه واندا متروپولیتانو فشار زیادی به باشگاه وارد کرده است. به همین دلیل، افزایش سرمایه در سال ۲۰۲۱ به ارزش بیش از ۱۲۰ میلیون یورو صورت گرفت.

اکنون، ورود احتمالی آپولو می‌تواند فصل تازه‌ای را در تاریخ این باشگاه رقم بزند.